Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
καβλα σκέτη είσαι μωρό!!!Καλησπερα απο .....Καπου στην Αθηνα
θελω βολτα....Καλησπερα απο .....Καπου στην Αθηνα
καλημερατο κακό με τους καυλάντες είναι ότι κάνουν τις μλκ τους στις ανεξάρτητες στα γραφεία είναι κοτούλες...
οι ανεξάρτητες φταίνε που δεν τους κλείνουν ραντεβού και να στείλουν μαύρο να τους βγάλει τα γούστα...
να δεις τι καλά που στανιάρουν....
goooodmorning boyκαλημερα
hello morning morning ;) i love you bourkoumegoooodmorning boy
Ελενα είσαι τρέλλα με το γυαλί και το πονηρό σου βλεματάκι....και το μπουτάκι μούρλια κι αυτό.....από κωλαράκι όμως έπεσε έλειψη....δώσε λίγο στο λαό να δούμε άσπρη μέρα μάτια μου!!Kαλο ξημερωμα να εχετε :-* :-*
όχι μην δωσεις είναι ο τιραμολα θα απλωσει χεριΕλενα είσαι τρέλλα με το γυαλί και το πονηρό σου βλεματάκι....και το μπουτάκι μούρλια κι αυτό.....από κωλαράκι όμως έπεσε έλειψη....δώσε λίγο στο λαό να δούμε άσπρη μέρα μάτια μου!!
τα λόγια είναι περιττά,,,, μουναρα η χατζηKαλο ξημερωμα να εχετε :-* :-*
για λιγους ομως ;)τα λόγια είναι περιττά,,,, μουναρα η χατζη
E.. οχι και ελλειψη . Συχνα πυκνα ανεβαζω φωτογραφιουλες με αυτο το <<θεμα>>Ελενα είσαι τρέλλα με το γυαλί και το πονηρό σου βλεματάκι....και το μπουτάκι μούρλια κι αυτό.....από κωλαράκι όμως έπεσε έλειψη....δώσε λίγο στο λαό να δούμε άσπρη μέρα μάτια μου!!
έτσι είναι η ζωή τυπε.. Τυχερός τότε που την έχω απόλαυσηγια λιγους ομως ;)
Ειλικρινα θα ηθελα οι τιμες μου, για οσο ακομα ειμαι στο χωρο να ειναι ποιο χαμηλες.Αλλα οπως ξερεις δεν ειμαι ανεξαρτητη ..για λιγους ομως ;)
Τσιμπαει ?όχι μην δωσεις είναι ο τιραμολα θα απλωσει χερι
εισαι σιγουρος για αυτο ;) αν και δεν το νομιζω ;)έτσι είναι η ζωή τυπε.. Τυχερός τότε που την έχω απόλαυση