TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αργησες πολυ > εχεις ήδη φάει απουσιες αδικαιολόγητεςΤόσα λεφτά για τη πισίνα και ούτε μια μαξιλαρα!!! Θα παγώσει ο....
αργησες πολυ > εχεις ήδη φάει απουσιες αδικαιολόγητεςΤόσα λεφτά για τη πισίνα και ούτε μια μαξιλαρα!!! Θα παγώσει ο....
αναμονή 2,30 ώρες για προγραμματισμένο ραντεβού!!! Γαμω τα ιδιωτικά σας νοσοκομεια!!!!αργησες πολυ > εχεις ήδη φάει απουσιες αδικαιολόγητες
καλημεραKαλημερα και καλη εβδομαδα ..
τι λες τωρα ρε συναδελφε γινονται τετοια τελικα ειναι για κλαματα μερικοιρε μιλαμε μολις μου το ειπε η κοπελα μιλαγα τηλεφωνο μου εφυγε ο καφες απο τα γελια ποσο καμενοι τελικα ειναι καποιοι ρε φιλε δανεικα να ζητας και να της το λες κιολας τα θελω για να παω με την ταδε
ειδες η δεη ;)τι λες τωρα ρε συναδελφε γινονται τετοια τελικα ειναι για κλαματα μερικοι
θράσος φιλε συναγωνιστη ;) εμενα με καποιους δεν μου φαινεται πια τιποτα παραξενο τελος παντων δεν ειναι και η χατζη εδω :-με αυτα που διαβαζω εμεινα μακακας
Θα γυρισω να αργησω σημερα ...με αυτα που διαβαζω εμεινα μακακας
Χειλάρεσ για τσιμπούκιΘα γυρισω να αργησω σημερα ...
Αμαγυρισωαργησω φατε
ΦΙΛΙΑ :-* :-* :-*
εγω θα σε περιμενωΘα γυρισω να αργησω σημερα ...
Αμαγυρισωαργησω φατε
ΦΙΛΙΑ :-* :-* :-*
εγω θα σε περιμενω
εχω δουλεια σημερα security master
καμιά γόβα θα δεις και πολύ σου είναι..θράσος φιλε συναγωνιστη ;) εμενα με καποιους δεν μου φαινεται πια τιποτα παραξενο τελος παντων δεν ειναι και η χατζη εδω :-
[move][size=40pt]θέλουμε κώλο χατζή [/size][/move]
να σε ρωτήσω τυπε και εσένα γιατί σού λένε η κοπέλες, τι λένε με τούς πελάτες τούς στο τηλέφωνο, και μετά βγαίνεις εσύ σε διάφορα νήματα, και κράζεις τούς συναγωνιστές, και λες ξέρω για των τάδε για των άλλων έτσι, αυτά είναι προσωπικά τού κάθε συναγωνιστεί, υγ τα τηλέφωνα η κοπέλες τα έχουν για δουλειά όχι να κάνεις εσύ κουτσομπολιά με την κάθε κοπέλα για των κάθε πελάτη υγ μήπως σου λένε και πόσο μεγάλη την έχει ο κάθε πελάτης,,, έλεος τυπερε μιλαμε μολις μου το ειπε η κοπελα μιλαγα τηλεφωνο μου εφυγε ο καφες απο τα γελια ποσο καμενοι τελικα ειναι καποιοι ρε φιλε δανεικα να ζητας και να της το λες κιολας τα θελω για να παω με την ταδε
εσυ τι θελεις ακριβως δεν ειπανε ψέμματα μάλλον ...μας εχεις ζαλίσει τα ιδια και τα ιδια κατι αλλο εχεις να πης.... Υγ.βαλε και καμια ψεύτικη κριτική ολες αληθινές έλεοςνα σε ρωτήσω τυπε και εσένα γιατί σού λένε η κοπέλες, τι λένε με τούς πελάτες τούς στο τηλέφωνο, και μετά βγαίνεις εσύ σε διάφορα νήματα, και κράζεις τούς συναγωνιστές, και λες ξέρω για των τάδε για των άλλων έτσι, αυτά είναι προσωπικά τού κάθε συναγωνιστεί, υγ τα τηλέφωνα η κοπέλες τα έχουν για δουλειά όχι να κάνεις εσύ κουτσομπολιά με την κάθε κοπέλα για των κάθε πελάτη υγ μήπως σου λένε και πόσο μεγάλη την έχει ο κάθε πελάτης,,, έλεος τυπε
ακριβώς αυτό λέμε το τηλέφωνο το έχουν για δουλειά και όχι για καυλάντα ανάκριση και καφεδάκια....να σε ρωτήσω τυπε και εσένα γιατί σού λένε η κοπέλες, τι λένε με τούς πελάτες τούς στο τηλέφωνο, και μετά βγαίνεις εσύ σε διάφορα νήματα, και κράζεις τούς συναγωνιστές, και λες ξέρω για των τάδε για των άλλων έτσι, αυτά είναι προσωπικά τού κάθε συναγωνιστεί, υγ [size=40pt]τα τηλέφωνα η κοπέλες τα έχουν για δουλειά[/size] όχι να κάνεις εσύ κουτσομπολιά με την κάθε κοπέλα για των κάθε πελάτη υγ μήπως σου λένε και πόσο μεγάλη την έχει ο κάθε πελάτης,,, έλεος τυπε
αυτό έγραψα και εγώ τυπε,, άλλος έπινε καφεδάκι και έκανε κουτσομπολιά με την Χ ψ κοπέλα, ας μάς απάντηση λοιπόν γιατί ρωτάει τής κοπέλες για άλλα μέλη,, αποσκοπεί κάπου αυτό ρώτησαακριβώς αυτό λέμε το τηλέφωνο το έχουν για δουλειά και όχι για καυλάντα ανάκριση και καφεδάκια....
έλα που τα λένε οι κοπέλες για κάτι άτομα σαν του λόγου σου ...αυτό έγραψα και εγώ τυπε,, άλλος έπινε καφεδάκι και έκανε κουτσομπολιά με την Χ ψ κοπέλα, ας μάς απάντηση λοιπόν γιατί ρωτάει τής κοπέλες για άλλα μέλη,, αποσκοπεί κάπου αυτό ρώτησα
γιατί κάποιοι είναι κύριοι κ οι κοπέλες τους εμπιστεύονται κ τους μιλάνε για όσους δεν είναι...θελοι κ αυτές κάπου να μιλήσουν κ να τα πούνε... Τώρα αν εσύ είσαι κύριος τι τσιτωνεσε τι κάνουν για τους άλλους?αυτό έγραψα και εγώ τυπε,, άλλος έπινε καφεδάκι και έκανε κουτσομπολιά με την Χ ψ κοπέλα, ας μάς απάντηση λοιπόν γιατί ρωτάει τής κοπέλες για άλλα μέλη,, αποσκοπεί κάπου αυτό ρώτησα