TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εγω ειδες κραταω επιπεδο δεν ειμαι σαν αυτους εδωΚανονισε .... γιατι θα σε προσθεσω στα ρεμαλια πιο πανω !!
εγω ειδες κραταω επιπεδο δεν ειμαι σαν αυτους εδωΚανονισε .... γιατι θα σε προσθεσω στα ρεμαλια πιο πανω !!
Κανονισε .... γιατι θα σε προσθεσω στα ρεμαλια πιο πανω !!
Αλλωστε παλια ξεβρακωνο - μουνα . Τωρα εγινα πιο ευπρεπες κοριτσι
άντε πάλι με τα mesulid...Κανόνισε να έχει κι αυτός εγκατεστημένο το koloallert3.4 app.....
Παρτο τωρα γιατι αυριο θα εχω δουλειααχ καλέ κυρία,πολύ θα το εκτιμήσω!!!
να τα μας δεν το πιστευω σε λιγο σε βλεπω και εσενα με πούρα εδω μεσα
ωραια πορταΠαρτο τωρα γιατι αυριο θα εχω δουλεια
Ευγε στο φωτογραφο !!! Σε ευχαριστω πολυ γιαβρι μου :-*Προτιμώ την πρώτη φωτο έχει πιο ωραίο χρώμα και γωνία. Είναι άριστη. Είναι για άλμπουμ. Είναι για διεθνή διανομή. Εύγε.
Παρτο τωρα γιατι αυριο θα εχω δουλεια
ωραια πορτα
Γαμάτη φώτο, έργο τέχνης, πόρτα βιομηχανική ρετρό. Αν δεν την έκρυβε και η ξωβυζη ακόμα καλύτερα. :S :S :S
να τα μας δεν το πιστευω σε λιγο σε βλεπω και εσενα με πούρα εδω μεσα
Η μπρίζες σ αρέσουν...Γαμάτη φώτο, έργο τέχνης, πόρτα βιομηχανική ρετρό. Αν δεν την έκρυβε και η ξωβυζη ακόμα καλύτερα. :S :S :S
Η μπρίζες σ αρέσουν...
Ομορφαντρα μου εσυ . Γι αυτο σ αγαπαωεγω ειδες κραταω επιπεδο δεν ειμαι σαν αυτους εδω
εσωτερικού χώρου δεν έχουμε περικαλω? Αυτή είναι για κτηνοτροφική μονάδα!!!!Παρτο τωρα γιατι αυριο θα εχω δουλεια
Ο άλλος που κρύβεται...?Μλκ μου, εγώ βλέπω αστεράκια από τη εσύ βλέπεις μπρίζες..... :S :S :S :S
φιλε δεν βαδίζεις καλά το κρασι απο οτι ξέρω πίνεται κανόνισε να κανει την επανεμφάνιση του ο τράγοςΌχι, είναι άθλια τα πούρα και βρωμερά. Απλά το κρασάκι, 1 φορά το δοκίμασα, απλά ΓΑΜΑΕΙ.
Μαζεψου βρε για θα σε βαλω στην μπριζα με τα ηλεκτροδια στις ρωγουλες ..Η μπρίζες σ αρέσουν...