SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Και minimal διακόσμηση...φωτό ΜΟΝΟ της πόρτας μπορούμε να έχουμε περικαλω?:-* :-*
Και minimal διακόσμηση...φωτό ΜΟΝΟ της πόρτας μπορούμε να έχουμε περικαλω?:-* :-*
Διακοσμητής...?Και minimal διακόσμηση...φωτό ΜΟΝΟ της πόρτας μπορούμε να έχουμε περικαλω?
Αυριο θα σου εχω κατι.... σε πορταΚαι minimal διακόσμηση...φωτό ΜΟΝΟ της πόρτας μπορούμε να έχουμε περικαλω?
Τheo εκ Θεσσαλονικης ;)Διακοσμητής...?
αντε τωρα ύστερα παραπονιεσαι που θα ερθει σε λιγο η αγαπη σου και θα σου λεει γιατι ξεβρακωνεσαι για αυτα τα ρεμαλια ενω αυτος εχει καλο σκοποΗ διατροφη θα φταιει
Η διατροφη θα φταιει
Αμαν μ αυτο p20 pro .. Χυμους κανειvaremenoswatcher...το έχει ενσωματωμένο το P20 pro...του περνάς μια φορά το nick του αρπαγμενου,τον εντοπίζει σε όλο το internet!!!
Σε γαμώ και χύνεις
Λες να παχύνεις;
Δημώδες.
μόνο από φρούτα με μικρά κουκουτσα!!!Αμαν μ αυτο p20 pro .. Χυμους κανει
Μπουρδελοτηλέφωνο...Αμαν μ αυτο p20 pro .. Χυμους κανει
Κανονισε .... γιατι θα σε προσθεσω στα ρεμαλια πιο πανω !!αντε τωρα ύστερα παραπονιεσαι που θα ερθει σε λιγο η αγαπη σου και θα σου λεει γιατι ξεβρακωνεσαι για αυτα τα ρεμαλια ενω αυτος εχει καλο σκοπο
αντε τωρα ύστερα παραπονιεσαι που θα ερθει σε λιγο η αγαπη σου και θα σου λεει γιατι ξεβρακωνεσαι για αυτα τα ρεμαλια ενω αυτος εχει καλο σκοπο
μόνο από φρούτα με μικρά κουκουτσα!!!
όχι ρε....βίτσιο έχω!!! Είμαι πορτακιας....Διακοσμητής...?
Εσύ κόβεις και αποδείξεις...Εδώ μπογιατζής, με φυσικό υλικό.
αχ καλέ κυρία,πολύ θα το εκτιμήσω!!!Αυριο θα σου εχω κατι.... σε πορτα
αντε τωρα ύστερα παραπονιεσαι που θα ερθει σε λιγο η αγαπη σου και θα σου λεει γιατι ξεβρακωνεσαι για αυτα τα ρεμαλια ενω αυτος εχει καλο σκοπο