Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:-* :-*Από τίποτα δεν σου έχω παράπονο είσαι γλυκούλα και ευγενέστατη
:-* :-*Από τίποτα δεν σου έχω παράπονο είσαι γλυκούλα και ευγενέστατη
Ας φαινομαι στριγκλα και ακαρδη ...
Στο βαθος ...Πολυ βαθος , ειμαι καλο καριτσι
:-* :-*
.....αυτο το ποστ σου σε διαψεύδει ;)
εεε οχι αν κανει και η Σμαράγδα - Έλενα τέτοια πράγματα :- τότε χαλασε ο κόσμος :- θα ποσταρω και εγω μετα μπίρες ουίσκι και πούρα.....
... Σάς έμπαίζει ή κασσωρίς ??
Aυτο ειναι .. Κασσωρίς ... Ααααααλλο επιπεδο.....
... Σάς έμπαίζει ή κασσωρίς ??
Με μπερδεψες ολιγοναυτο το ποστ σου σε διαψεύδει ;)
Σιγα βρε ... Ακου σφικτης ...ποιος εισαι ο σουβλακος θα γινης η γυναικα σφιχτης ;)
:-* :-*Καβλαρος
τι σε μπερδεψε εδω γραφεις οτι εισαι κακια μετα λες εισαι καλη τι εισαι???Ας φαινομαι στριγκλα και ακαρδη ...
Στο βαθος ...Πολυ βαθος , ειμαι καλο καριτσι
Με μπερδεψες ολιγον
τι σε μπερδεψε εδω γραφεις οτι εισαι κακια μετα λες εισαι καλη τι εισαι???
........Aυτο ειναι .. Κασσωρίς ... Ααααααλλο επιπεδο
Οχι πανουργα .. με την κακη εννοια........
......... Ω Ω Ω Ω... Διάβλέπω ότί είσθαι πηθικάλωπη
Δηλαδη τους χαρακτηριζεις μπουρδολογους γενικοτερα , αγαπητεΕκστομίζετε φληναφήματα, πομφόλυγες.
Δηλαδη τους χαρακτηριζεις μπουρδολογους γενικοτερα , αγαπητε
Ναι νομιζω οτι θα βοηθουσε μια παρεμβαση τουΔεν ξέρω ακριβώς, θα ρωτήσω το θείο που τα γράφει ωραία και κοσμοπολίτικα.
<<Θα κάνουμε όλα τα ανωτέρω στά πλαίσια της αξιοπρέπειας, της σοφής & χρηστής διαχείρισης του λόγου>>...........
,,,,,, Θα κάνουμε όλα τα ανωτέρω στά πλαίσια της αξιοπρέπειας, της σοφής & χρηστής διαχείρισης του λόγου.............. πήγα νά κάνω λιγάκι καλοπροαίρετη πλακίτσα άλλά αύθις το μετανόησα διότι οι καιροί ου μενετοί & πονηροί......... Έντονη & λυρική εύαισθησία άπό βαθιά συναισθηματικούς ανθρώπους που βίωσαν & βιώνουν καταξιώνοντας τά μέγιστα .........
Ναι νομιζω οτι θα βοηθουσε μια παρεμβαση του
Καλημερα