Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ταφρος των μαριαννων ενα πραμα ...20000 λεύγες,υπό την Έλενα....
Ταφρος των μαριαννων ενα πραμα ...20000 λεύγες,υπό την Έλενα....
Εγω το καμμενο δεν φταιω ....e nai exeις μαζεψει εδω περα![]()
![]()
![]()
![]()
ρε σε λιγο μην μαζεψεις και τον πανο καμμενο δεν ξερωΕγω το καμμενο δεν φταιω ....:-
Ας φαινομαι στριγκλα και ακαρδη ...
Στο βαθος ...Πολυ βαθος , ειμαι καλο καριτσι![]()
Μαριάννα....τι μου θύμησες τώρα!!!!Ταφρος των μαριαννων ενα πραμα ...
Αστον αυτο ειναι απασχολημενος αλλου ..ρε σε λιγο μην μαζεψεις και τον πανο καμμενο δεν ξερω![]()
![]()
Καλησπερα κοκορικο μου :-* :-*....
..... ΤΌ ΠΆΝΩ..
ναι και φοραει και στρατιωτικες στολες τρομαρα τουΑστον αυτο ειναι απασχολημενος αλλου ..
μικρός έβλεπε τον ράμπο....ναι και φοραει και στρατιωτικες στολες τρομαρα του![]()
.....Εγω το καμμενο δεν φταιω ....:-
Το χαλι μας το μαυρο ... Δεν ξεμπερδευουμε σαν χωρα ουτε το 3000 μχναι και φοραει και στρατιωτικες στολες τρομαρα του![]()
ναι με μια αλλαγη δεν ειχε αλφα ηταν με ομικρον γραμμενο ;)(ρομπα)μικρός έβλεπε τον ράμπο....![]()
![]()
![]()
Κατσε βρε , δεν το ειδες ακομη . Ειναι απειρως καλυτερο τωρα . Πιστεψε με ξερω τι σε λεω.....
..... Μέ όλο τό σεβασμό καλή μου φίλη..
... Τό στήθος σας ήτανε μακράν καλύτερο πρίν τήν έπέμβαση... σκάλες ΑΝΩΤΕΡΟ...
. Μπορεί & νά σφάλω..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
ή όπως λέει και ο τραγούδι ''την Κική ή την Κοκό ποιά να διαλέξω''Ειναι αυτο που λενε ... <<ΜΠΟΥΤΙ Η ΣΤΗΘΟς>>![]()
διάβαζε και ΤΑΡΑΤΑΤΑ...ναι με μια αλλαγη δεν ειχε αλφα ηταν με ομικρον γραμμενο ;)(ρομπα)![]()
![]()
Αληθεια δεν σε ρωτησα χτες ... Εσυ γιατι πρασινισες ? Τι διαολια εκανες παλι ?διάβαζε και ΤΑΡΑΤΑΤΑ...![]()
![]()
![]()
......Κατσε βρε , δεν το ειδες ακομη . Ειναι απειρως καλυτερο τωρα . Πιστεψε με ξερω τι σε λεω
ε ναι να μην δειξη απο μικρος τα προσοντα τουδιάβαζε και ΤΑΡΑΤΑΤΑ...![]()
![]()
![]()