Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ναιαιαιαιαι ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑμε ιντριγκαρεις...λες και αυριο να τα....πιουμε παλι?
ναιαιαιαιαι ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑμε ιντριγκαρεις...λες και αυριο να τα....πιουμε παλι?
φταίω τώρα να αρχίσω...?Ε ριξε κατι πανω σου !! Θα μου κρυωσεις και δεν θα σΟΥ σηκωνεται το τσοΥτσοΥνι
μην μου μιλατε κυριε...θα δεχτειτε παρατηρηση!!!τελικά τι θα κάνεις θα μείνεις η θα φύγεις...?
μπάζει άνοιξε κλείσε την πόρτα ...
φταίω τώρα να αρχίσω...?
Απο μεζε?ναιαιαιαιαι ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ
μην μου μιλατε κυριε...θα δεχτειτε παρατηρηση!!!
ΓΚΡ μην τα χώνεις στον διαδικτυακό μου φίλο!Θα μου κρυωσεις και δεν θα σΟΥ σηκωνεται το τσοΥτσοΥνι
Δεν μου λες???
σαν καλός αγαπούλης να μην μαλώνεις την κοπέλα [λέμε τώρα]...ΓΚΡ μην τα χώνεις στον διαδικτυακό μου φίλο!
Τα μιλήσαμε (με τον anon) τα συμφωνήσαμε
Άντε φύγε από εδώ μέσα, άντε μην πάρω ανάποδες, εγώ ξενυχτάω για άλλο λόγο.
Καληνυχτούλες
Δεν μου λες???
Κατεβαίνεις Αθήνα?
Αλλά ΓΚΡ κεράσματα δεν δέχομαι - γερμανικό σύστημα 50% - 50% (έφεραν κι ισοπαλία στο τέλος οι @@δες).
Για τους εντεχνους καψουριδες αυτου του τοπου ................Ο ρεγγος...ακομα εδω εισαι? Απειθαρχη!!!
νάζια κάνει...anon δεν μου κάνει λάηκ κι έχω κατσικωθεί (νευριάσει λίγο).
Είναι αφιλότιμη ; όπως έλεγε ο Διονυσίου γιατί λιώνω στον υπολογιστή για το καλό τους....
Αλλά θα τραγουδάει το ντούντα, οπς το Touta
Πάντως έχει τις καμπύλες της Λιβανέζας.
εεεμ τα θελει και εσενα ο απαυτος σου...Για τους εντεχνους καψουριδες αυτου του τοπου ................
στο διόρθωσα...εεεμ τα θελει και εσενα οκώλος σου...
νάζια κάνει...
με κάνα215 θα στρώσει...
εεεμ τα θελει και εσενα ο απαυτος σου...
ΓΚΡ μην τα χώνεις στον διαδικτυακό μου φίλο!
Τα μιλήσαμε (με τον anon) τα συμφωνήσαμε
Άντε φύγε από εδώ μέσα, άντε μην πάρω ανάποδες, εγώ ξενυχτάω για άλλο λόγο.
Καληνυχτούλες
Δεν μου λες???
Κατεβαίνεις Αθήνα?
Αλλά ΓΚΡ κεράσματα δεν δέχομαι - γερμανικό σύστημα 50% - 50% (έφεραν κι ισοπαλία στο τέλος οι @@δες).