barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.946
- Πόντοι
- 5.506
Eνταξει το κατάλαβα ή μαλλον το παρατήρησα κι εγώ που μονάχα αριθμούς βλεπω τώρα όμως που το σκέφτομαι καλύτερα να ανεβάζει και μερικές ψιλοχάλια φωτογραφίες το κορίτσι γιατί όντως το μεσημέρι σκεφτόμουν να (καταλαβαίνετε το ρήμα) LOL.....οι φωτογραφίες είναι χαμηλής ανάλυσης...
Σε μια ώρα παίζει η μεγάλη πουτάνα της Χιλής η Κόλο Κόλο, τώρα δε δίνω προγνωστικά θα ρισκάρω σκορ στο λάηβ είδομεν!αλλα που να την βρεις.... δεν στρωνει κωλο κατω..
ΞΟΥΤ φύγε από εδώ εσύ κι είπαμε φρόντισε να έλθεις στο κωλοχώρι να τα πούμε από κοντά, άσε τα ακάπ σε εμάς τα ρεμάλιαπάντα δεσποσύνη... μιλώ πάντα με τα καλύτερα για τις κοπέλλες που προσπαθούν το καλύτερο ...
μην τα λες ολα....LOL λέτε η ωραία Ελένη να στριμώξει κανέναν bookmaker και να ανοίξει μετά εταιρεία πες τη HelenBet και μετά θα μας τα παίρνει τα φράγκα;
Ελενίτσα θα με βρεις απέναντί σου είμαι σκληρό καρύδι!
Ετσι ...Πανω απ ολα οι τροποιπάντα δεσποσύνη... μιλώ πάντα με τα καλύτερα για τις κοπέλλες που προσπαθούν το καλύτερο ...
Εχθρός του καλού το καλύτερο.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=922409;image[/img[/URL]]
[/quote] Ευχαριστω για την αξιολογηση γιαβρι μου ..
Κουπατος !!!!!!!!!!!Και ο Λουμίδης τους καφέδες του.
ΝΗΣΩΝ ??Σύμπλεγμα...
θεοι κ οι δυο
δικια μου η παραγγελιαΚαλησπερα με παραγγελια.....
Μην μου βαζεις ιδεες ...Μην μου βαζεις ιδεεςLOL λέτε η ωραία Ελένη να στριμώξει κανέναν bookmaker και να ανοίξει μετά εταιρεία πες τη HelenBet και μετά θα μας τα παίρνει τα φράγκα;
Ελενίτσα θα με βρεις απέναντί σου είμαι σκληρό καρύδι!
Ακριβωςςςςςς !!δικια μου η παραγγελια
που ζητησα τα χειλι
και πατος καλος ειναι ...Ειδικα αμα τον ξεσκιξεις !!!κουπατος Λουμιδη? η χωρις το κου?kissass2