SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
οσμιζεσαι και εσύ?Ε ναι ...
οσμιζεσαι και εσύ?Ε ναι ...
εκανα εικονα την κωλαρα σουΣ αρεσε ε
Ποικιλοτροπως , απο τον αθεατο κοσμο των πμοσμιζεσαι και εσύ?
για σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση?Ποικιλοτροπως , απο τον αθεατο κοσμο των πμ
εκανα εικονα την κωλαρα σου
Μπα ειναι αργα ... :- :-για σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση?
προχωρημένο σε βρίσκω...εκανα εικονα την κωλαρα σου
σιγά καλέ...η 2η Βραζιλίας τι ώρα αρχίζει?Μπα ειναι αργα ... :- :-
Βαλε και ενα καντηλι απο κατω να σε φυλαει τα βραδια
ειμαι λιγοπροχωρημένο σε βρίσκω...
Ποιά είσαι εσύ?Kαλησπερουδια :-* :-*
1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ....
LIGHT E ?
Ρε ανιστόρητε άλλο πράγμα η καταγωγή κι άλλο που τον έκανε η κυνηγημένη ηρωίδα μητέρα του.ο Θοδωρής γεννήθηκε στο Λιμποβίσι Αρκαδίας
Εγώ έχω δηλώσει (σε ένα άλλο ρημάδι) ότι είμαι πατριώτης πάνω από τον τζόγο. Δεν σε έχω μπανίσει να παραφέρεσαι αλλά κάτι άλλα υποκείμενα που βρίζουν μπουγάτσες τους Θεσσαλονικείς ανακατεύοντας όρους της Μακεδονίας θέλουν από το πλατάνι εδώ στο Ραμοβούνι κρεμάλα.....έχασε η Εθνική...
Κόψε τον τζόγο αποταμιεύοντας κανένα φράγκο για τα γεράματα.....μετά σου λέει ότι δεν είναι κολλητικο!!!!!!
Ε βέβαια αφού μας έχεις σκοτίσει τη ντούντα, βγάλε τουλάχιστον τον σκασμό σε ορισμένα πράγματα γιατί εκτίθεσαι......Συγνώμη,αλλά το νήμα έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον!!!
το καλύτερο...Και μετά σου λέει ο άλλος....αλβανικό,από τα Ζωνιανά...ρεεεε σαν το Καλαματιανό δεν υπάρχει δευτερο!!!
την έχεις δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα,,τυπε χα χα χακαι να πεις είναι Άρεια η ντούντα του τσολιά;
Τα παράπονα στον Αλέκο. Εγώ δεν φταίω :-* :-*
Nα φέρω και μερικούς κλαριτζήδες να βαράνε τα νταούλια γύρω από το πλατάνι και να άρχισουμε και το τσάμικο!
Ωρε Σεξοκουκουβάγια σε ήθελε τον Ιούνιο ο Ντουνταράς
ωρέ σε ήθελα για καλό, να σου χρυσώσω το κοκό