Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ευχαριστω πολυ aries .. Και εσεις μου λειψατε ;) ;) ΠοικιλοτροπωςΚαλημέρα κούκλα, καλή αρχή σήμερα. Καιρός ήτανε γιατί πολύ μας έ(γ)λειψες.
Ευχαριστω πολυ aries .. Και εσεις μου λειψατε ;) ;) ΠοικιλοτροπωςΚαλημέρα κούκλα, καλή αρχή σήμερα. Καιρός ήτανε γιατί πολύ μας έ(γ)λειψες.
τι ?Η φώτο στο αβαταρ,
η γλαστρα πολυ ωραια...
Εν τοιαύτη περιπτώσει και με την άδειά σας θα παρακολουθώ τις εργασίες του νήματός σας αναμένοντας σχετική ειδοποίηση. Καλημέρα!Ανεβαινω καθε διμηνο Ian...
Kαλημερα
Ελενα αυτόν να τον προσέχεις ;) Ξεκινάει απο της γλάστρες μετα παει στα ενδότερα ;) ασανσερ ντουλαπια κουζινας πόρτες να τον προσέχειςη γλαστρα πολυ ωραια...
ναι θέλεις ραντεβου αλλιώς πολλή μπλα μπλα και από τηγανίτα τίποτα
Κοιτα εγω κουβεντα δεν εχω σκοπο να κανω ουτε συζητηση μαζι σου ;) αλλά άλλαξε λιγο τροπάριο τα ιδία και τα ιδία 50 μηνύματα ;) S.....SΜα γιατι το λέτε αυτο? Εδω στο νημα κλεινονται τα ραντεβου?
χαχαχΚοιτα εγω κουβεντα δεν εχω σκοπο να κανω ουτε συζητηση μαζι σου ;) αλλά άλλαξε λιγο τροπάριο τα ιδία και τα ιδία 50 μηνύματα ;) S.....S
Θελει υπομονη και αυτοσυγκρατηση ο χωρος.. ;)Δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουμε...
Ισορροπημένη διατροφή,φρούτα,λαχανικά,πολλά υγρά,καλό υπνο,επίσης!!!!Θελει υπομονη και αυτοσυγκρατηση ο χωρος.. ;)
Πανω απο ολα η διατοφη ... ΒΕΒΑΙΩΣΙσορροπημένη διατροφή,φρούτα,λαχανικά,πολλά υγρά,καλό υπνο,επίσης!!!!
ε ναι και το προβλημα ξέρεις ποιο ειναι το να εισαι γέρος ολα καλά κωλογερος μην είσαιΠανω απο ολα η διατοφη ... ΒΕΒΑΙΩΣ
Ναι εκει το πραγμα δυσκολευει , αν και υπαρχουν επιστημονικες προτασεις διατροφης και για υπεργηρους ...ε ναι και το προβλημα ξέρεις ποιο ειναι το να εισαι γέρος ολα καλά κωλογερος μην είσαι
δεν μιλησα για την τριτη ηλικια προς την τεταρτη ;) σεβασμος πολυς κιολας ... μιλησα για συγκεκριμενη ηλικια (ομαδα) ;)Ναι εκει το πραγμα δυσκολευει , αν και υπαρχουν επιστημονικες προτασεις διατροφης και για υπεργηρους ...
Εμ δεν ήλθες να μιλήσουμε www.bourdela.com/list/discussions/review/id:66724/]τα είπα εκεί[/url] αφού ήδη μετρώ αντίστροφα με κατεύθυνση προς την ημερομηνία λήξης στο χώρο σας. Από εκεί και πέρα επεδίωξα αρκετά αυτό που λες όμως μια www.bourdela.com/list/discussions/review/id:65509/]κι είμαι τέτοιος τύπος[/url] αντιλαμβάνεσαι ποια είναι η τροχοπέδη και γιατί προσπαθώ κλπ κλπΝα σε πω.... ;)