Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ευχαριστω πολυ aries .. Και εσεις μου λειψατε ;) ;) ΠοικιλοτροπωςΚαλημέρα κούκλα, καλή αρχή σήμερα. Καιρός ήτανε γιατί πολύ μας έ(γ)λειψες.
Ευχαριστω πολυ aries .. Και εσεις μου λειψατε ;) ;) ΠοικιλοτροπωςΚαλημέρα κούκλα, καλή αρχή σήμερα. Καιρός ήτανε γιατί πολύ μας έ(γ)λειψες.
τι ?Η φώτο στο αβαταρ,
η γλαστρα πολυ ωραια...
Εν τοιαύτη περιπτώσει και με την άδειά σας θα παρακολουθώ τις εργασίες του νήματός σας αναμένοντας σχετική ειδοποίηση. Καλημέρα!Ανεβαινω καθε διμηνο Ian...
Kαλημερα![]()
![]()
Ελενα αυτόν να τον προσέχεις ;) Ξεκινάει απο της γλάστρεςη γλαστρα πολυ ωραια...
ναι θέλεις ραντεβουαλλιώς πολλή μπλα μπλα και από τηγανίτα τίποτα
![]()
![]()
Κοιτα εγω κουβεντα δεν εχω σκοπο να κανω ουτε συζητηση μαζι σου ;)Μα γιατι το λέτε αυτο? Εδω στο νημα κλεινονται τα ραντεβου?
![]()
χαχαχΚοιτα εγω κουβεντα δεν εχω σκοπο να κανω ουτε συζητηση μαζι σου ;)αλλά άλλαξε λιγο τροπάριο τα ιδία και τα ιδία 50 μηνύματα ;)
![]()
S.....S
Θελει υπομονη και αυτοσυγκρατηση ο χωρος.. ;)Δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουμε...![]()
![]()
![]()
Ισορροπημένη διατροφή,φρούτα,λαχανικά,πολλά υγρά,καλό υπνο,επίσης!!!!Θελει υπομονη και αυτοσυγκρατηση ο χωρος.. ;)
Πανω απο ολα η διατοφη ... ΒΕΒΑΙΩΣΙσορροπημένη διατροφή,φρούτα,λαχανικά,πολλά υγρά,καλό υπνο,επίσης!!!!
ε ναι και το προβλημα ξέρεις ποιο ειναιΠανω απο ολα η διατοφη ... ΒΕΒΑΙΩΣ![]()
Ναι εκει το πραγμα δυσκολευει , αν και υπαρχουν επιστημονικες προτασεις διατροφης και για υπεργηρους ...ε ναι και το προβλημα ξέρεις ποιο ειναιτο να εισαι γέρος ολα καλά
κωλογερος μην είσαι
![]()
δεν μιλησα για την τριτη ηλικια προς την τεταρτη ;) σεβασμος πολυς κιολας ... μιλησα για συγκεκριμενη ηλικια (ομαδα) ;)Ναι εκει το πραγμα δυσκολευει , αν και υπαρχουν επιστημονικες προτασεις διατροφης και για υπεργηρους ...
Εμ δεν ήλθες να μιλήσουμε www.bourdela.com/list/discussions/review/id:66724/]τα είπα εκεί[/url] αφού ήδη μετρώ αντίστροφα με κατεύθυνση προς την ημερομηνία λήξης στο χώρο σας. Από εκεί και πέρα επεδίωξα αρκετά αυτό που λες όμως μια www.bourdela.com/list/discussions/review/id:65509/]κι είμαι τέτοιος τύπος[/url] αντιλαμβάνεσαι ποια είναι η τροχοπέδη και γιατί προσπαθώ κλπ κλπΝα σε πω.... ;)