Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Σε λιγες μερες θα σας εχω και περισσοτερα νεα , απο την Πολυεπιπεδη καινουργια συνεργασια μου , με την ΙΝΑ και τον ΤΗΕΟ στο *****.tv
Eλα βρε ... Τοσα ωραια κοριτσια εχει το γραφειοκαλα ειπα εγω πριν λιγο καιρο ουρα θα γινει στην αρχη![]()
Εμείς εδώ στην ψωροκωσταινα απλά θα φανταζόμαστε πως είναι οι στιγμές μαζί σας!Μια υπενθυμιση !
Απο αυριο θα ειμαι παλι στην υπεροχη ομαδα του Athensdiva , με λιγα ραντεβου στην αρχη, μην με ερθει κι αποτομα![]()
το "πολυεπίπεδη" με συγκλονισεΣε λιγες μερες θα σας εχω και περισσοτερα νεα , απο την Πολυεπιπεδη καινουργια συνεργασια μου , με την ΙΝΑ και τον ΤΗΕΟ στο *****
Eλα βρε ... Τοσα ωραια κοριτσια εχει το γραφειο
Πρώτος στην σειρά ο [size=40pt]ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ[/size]![]()
![]()
![]()
![]()
...
![]()
Δηλαδη τωρα συγκλονισμενοςτο "πολυεπίπεδη" με συγκλονισε![]()
Εχει οντως αλλα εδω κανουμε αγωνα για ΕλεναραEλα βρε ... Τοσα ωραια κοριτσια εχει το γραφειο
Δηλαδη τωρα συγκλονισμενος![]()
Αντε ντε και πηρα μια τρομαρα οτι θα παθεις τιποταενταξει 3-4 λεπτα..μου περασε τωρα
Ο γερος η απο πεσιμο η απο χεσιμο μονοΑντε ντε και πηρα μια τρομαρα οτι θα παθεις τιποτα![]()
Και εσυ εισαι γερος ?.... Πολυ ???Ο γερος η απο πεσιμο η απο χεσιμο μονο
Μπα .... Ουτε καν ... Μακρυα !!!
Μονο απεξω που εχει και τους τσολιαδες![]()
![]()
η φωτο ειναι μιση...απο κατω φοραει τσαρουχια ο μπρο....Τωρα αυτη ειναι εμφανιση τσολια![]()
![]()
![]()
![]()
η φωτο ειναι μιση...απο κατω φοραει τσαρουχια ο μπρο....
Τωρα αυτη ειναι εμφανιση τσολια![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοωντας ψωροκωσταινα ??Εμείς εδώ στην ψωροκωσταινα απλά θα φανταζόμαστε πως είναι οι στιγμές μαζί σας!
Γιατι αποχωρεις ?Οπότε από αύριο,αποχωρώ...ξέρω,ξέρω...στα μεζεα σας!!!