Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Σε λιγες μερες θα σας εχω και περισσοτερα νεα , απο την Πολυεπιπεδη καινουργια συνεργασια μου , με την ΙΝΑ και τον ΤΗΕΟ στο *****.tv
Eλα βρε ... Τοσα ωραια κοριτσια εχει το γραφειοκαλα ειπα εγω πριν λιγο καιρο ουρα θα γινει στην αρχη
Εμείς εδώ στην ψωροκωσταινα απλά θα φανταζόμαστε πως είναι οι στιγμές μαζί σας!Μια υπενθυμιση !
Απο αυριο θα ειμαι παλι στην υπεροχη ομαδα του Athensdiva , με λιγα ραντεβου στην αρχη, μην με ερθει κι αποτομα
το "πολυεπίπεδη" με συγκλονισεΣε λιγες μερες θα σας εχω και περισσοτερα νεα , απο την Πολυεπιπεδη καινουργια συνεργασια μου , με την ΙΝΑ και τον ΤΗΕΟ στο *****
Eλα βρε ... Τοσα ωραια κοριτσια εχει το γραφειο
Πρώτος στην σειρά ο [size=40pt]ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ[/size] ...
Δηλαδη τωρα συγκλονισμενοςτο "πολυεπίπεδη" με συγκλονισε
Εχει οντως αλλα εδω κανουμε αγωνα για ΕλεναραEλα βρε ... Τοσα ωραια κοριτσια εχει το γραφειο
Δηλαδη τωρα συγκλονισμενος
Αντε ντε και πηρα μια τρομαρα οτι θα παθεις τιποταενταξει 3-4 λεπτα..μου περασε τωρα
Ο γερος η απο πεσιμο η απο χεσιμο μονοΑντε ντε και πηρα μια τρομαρα οτι θα παθεις τιποτα
Και εσυ εισαι γερος ?.... Πολυ ???Ο γερος η απο πεσιμο η απο χεσιμο μονο
Μπα .... Ουτε καν ... Μακρυα !!!
Μονο απεξω που εχει και τους τσολιαδες
Τωρα αυτη ειναι εμφανιση τσολιαΜε ζητησατε;
η φωτο ειναι μιση...απο κατω φοραει τσαρουχια ο μπρο....Τωρα αυτη ειναι εμφανιση τσολια
η φωτο ειναι μιση...απο κατω φοραει τσαρουχια ο μπρο....
Τωρα αυτη ειναι εμφανιση τσολια
Εννοωντας ψωροκωσταινα ??Εμείς εδώ στην ψωροκωσταινα απλά θα φανταζόμαστε πως είναι οι στιγμές μαζί σας!
Γιατι αποχωρεις ?Οπότε από αύριο,αποχωρώ...ξέρω,ξέρω...στα μεζεα σας!!!