anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
[move][size=30pt]θα δούμε και τον barock...? [/size][/move]Εντάξει, έκλεισε κατά 50% η δουλειά. Εγώ σε παίρνω.
[move][size=30pt]θα δούμε και τον barock...? [/size][/move]Εντάξει, έκλεισε κατά 50% η δουλειά. Εγώ σε παίρνω.
ειδα ορζακ..Καλα δεν την παλευω αλλο ...
Παω να δω Marvel
Ολο ?ειδα ορζακ..
Το πιο ανώμαλο??? Απαντάει σε όλους εδώ μέσα!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑΈλενα, ποιος είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων που σε έχουν πάρει; Καταπίνεις; Το πιο ανώμαλο πράγμα που θεωρείς εσύ ότι έχεις κάνει;
Έλενα, ποιος είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων που σε έχουν πάρει; 5
Καταπίνεις; Οχι
Το πιο ανώμαλο πράγμα που θεωρείς εσύ ότι έχεις κάνει; Αυτα δεν λεγονται ( ποσο μαλλον δημοσια ) .. Τα κραταω για μενα για τα γεραματα
Εγραψες !!Το πιο ανώμαλο??? Απαντάει σε όλους εδώ μέσα!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Σε τιμά πολύ που απαντάς.Εγραψες !!
Περα απο την πλακα ομως , απο την στιγμη που αποφασισα να δημιουργησω ενα θρεντ, θεωρω υποχρεωση μου (και αρκετες φορες ευχαριστη υποχρεωση) να απανταω και να μην γραφω τον κοσμο...
Ντυθηκα μολις βγηκα απο το νημα ...Που πας αγάπη μου έτσι γυμνούλα, θα κρυώσεις!!!!!
Λες να ετοιμάζουμε τα μεσουλιντ?Εγραψες !!
Περα απο την πλακα ομως , απο την στιγμη που αποφασισα να δημιουργησω ενα θρεντ, θεωρω υποχρεωση μου (και αρκετες φορες ευχαριστη υποχρεωση) να απανταω και να μην γραφω τον κοσμο...
Οχι μωρε ... Ειναι και διαβολοχαπια ολο παρενεργειεςΛες να ετοιμάζουμε τα μεσουλιντ?
Φόρμα, φαρδιά μπλούζα και χοντρές κάλτσες?Ντυθηκα μολις βγηκα απο το νημα ...
Καλησπερα
Μεσα εισαι ;) Ελιωσα 2μιση μηνες στον καναπε :-Φόρμα, φαρδιά μπλούζα και χοντρές κάλτσες?
Χουχούλιασμα στον καναπέ?
οΤι ζόρια τραβάει ο ντουντάρας?
Κάποιος /α του έκανε κάτι?
κρυβε λόγια...γενικά μιλαμε!!!Τι ζόρια τραβάει ο ντουντάρας?
Κάποιος /α του έκανε κάτι?