kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.032
- Πόντοι
- 6.256
Έλενα,
Γύρισες?
Γύρισες?
Οχι ... Επομενη βδομαδαΈλενα,
Γύρισες?
Με το καλό.Οχι ... Επομενη βδομαδα
Εχει γίνει πολύ δύσκολη η νηματοθέτρια anon, κάποτε δεν σου χάλαγε χατήρι (οπότε βολευόμασταν κι εμείς) τώρα όμως γιόκ κολαράκι!!!!!!!!!!!![move][size=40pt]κώλο χατζή θα δούμε...?[/size][/move]
πιθανόν να κρυώνει και να τον έχει σκεπασμένο...Εχει γίνει πολύ δύσκολη η νηματοθέτρια anon, κάποτε δεν σου χάλαγε χατήρι (οπότε βολευόμασταν κι εμείς) τώρα όμως γιόκ κολαράκι!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα!!!!!πιθανόν να κρυώνει και να τον έχει σκεπασμένο...
Τιποτα ιδιαιτερο .. Λιγο σηκωματακι , ενεκα και των καινουργιων απαιτησεων που εχω στο χωρο του πορνο...Και αφου δεν βλέπουμε κώλο Χατζή, μήπως λέω εγω, να βλέπαμε βυζάρες Χατζή; Να εκτιμήσουμε και τη δουλειά που έγινε..
Στην αρχη ημαστε .. Θα επακολουθησουν πολλαΤαινιούλα με Ίννα βλέπω ε; Nice.
Τιποτα ιδιαιτερο .. Λιγο σηκωματακι , ενεκα και των καινουργιων απαιτησεων που εχω στο χωρο του πορνο...
Καλησπερα
οποιος δεν προσεχει τα πραγματα του,κοιτα τι μπορει να παθει....ολο ψαχνω,ψαχνω,και δεν το βρισκω....Τιποτα ιδιαιτερο .. Λιγο σηκωματακι , ενεκα και των καινουργιων απαιτησεων που εχω στο χωρο του πορνο...
Καλησπερα
Ωπα!!!!! να και λίγο κολαράκι Χατζή, έτσι για καλό ΣΚ!!!!Τιποτα ιδιαιτερο .. Λιγο σηκωματακι , ενεκα και των καινουργιων απαιτησεων που εχω στο χωρο του πορνο...
Καλησπερα
Αμα δυσκολευεσαι να σε βοηθησω ...οποιος δεν προσεχει τα πραγματα του,κοιτα τι μπορει να παθει....ολο ψαχνω,ψαχνω,και δεν το βρισκω....
Αντε να το κανουμε λιγο καλυτεροΩπα!!!!! να και λίγο κολαράκι Χατζή, έτσι για καλό ΣΚ!!!!
Νow you are talking όπως θα έλεγαν και οι Αγγλοσάξονες!!!!!Αντε να το κανουμε λιγο καλυτερο
οχι εγω,εσενα βλεπω σε δυσκολη θεση(συνοδηγος)....Αμα δυσκολευεσαι να σε βοηθησω ...
Μπα και η <<θεση>> και η <<γωνια>> καλη ηταν... ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥοχι εγω,εσενα βλεπω σε δυσκολη θεση(συνοδηγος)....