kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.481
- Πόντοι
- 6.256
Έλενα,
Γύρισες?
Γύρισες?
Οχι ... Επομενη βδομαδαΈλενα,
Γύρισες?
Με το καλό.Οχι ... Επομενη βδομαδα
Εχει γίνει πολύ δύσκολη η νηματοθέτρια anon, κάποτε δεν σου χάλαγε χατήρι (οπότε βολευόμασταν κι εμείς) τώρα όμως γιόκ κολαράκι!!!!!!!!!!!![move][size=40pt]κώλο χατζή θα δούμε...?[/size][/move]
πιθανόν να κρυώνει και να τον έχει σκεπασμένο...Εχει γίνει πολύ δύσκολη η νηματοθέτρια anon, κάποτε δεν σου χάλαγε χατήρι (οπότε βολευόμασταν κι εμείς) τώρα όμως γιόκ κολαράκι!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα!!!!!πιθανόν να κρυώνει και να τον έχει σκεπασμένο...![]()
![]()
![]()
Τιποτα ιδιαιτερο .. Λιγο σηκωματακι , ενεκα και των καινουργιων απαιτησεων που εχω στο χωρο του πορνο...Και αφου δεν βλέπουμε κώλο Χατζή, μήπως λέω εγω, να βλέπαμε βυζάρες Χατζή; Να εκτιμήσουμε και τη δουλειά που έγινε..
Στην αρχη ημαστε .. Θα επακολουθησουν πολλαΤαινιούλα με Ίννα βλέπω ε; Nice.
Τιποτα ιδιαιτερο .. Λιγο σηκωματακι , ενεκα και των καινουργιων απαιτησεων που εχω στο χωρο του πορνο...
Καλησπερα![]()
οποιος δεν προσεχει τα πραγματα του,κοιτα τι μπορει να παθει....ολο ψαχνω,ψαχνω,και δεν το βρισκω....Τιποτα ιδιαιτερο .. Λιγο σηκωματακι , ενεκα και των καινουργιων απαιτησεων που εχω στο χωρο του πορνο...
Καλησπερα![]()
Ωπα!!!!! να και λίγο κολαράκι Χατζή, έτσι για καλό ΣΚ!!!!Τιποτα ιδιαιτερο .. Λιγο σηκωματακι , ενεκα και των καινουργιων απαιτησεων που εχω στο χωρο του πορνο...
Καλησπερα![]()
Αμα δυσκολευεσαι να σε βοηθησω ...οποιος δεν προσεχει τα πραγματα του,κοιτα τι μπορει να παθει....ολο ψαχνω,ψαχνω,και δεν το βρισκω....![]()
![]()
Αντε να το κανουμε λιγο καλυτεροΩπα!!!!! να και λίγο κολαράκι Χατζή, έτσι για καλό ΣΚ!!!!
Νow you are talking όπως θα έλεγαν και οι Αγγλοσάξονες!!!!!Αντε να το κανουμε λιγο καλυτερο![]()
οχι εγω,εσενα βλεπω σε δυσκολη θεση(συνοδηγος)....Αμα δυσκολευεσαι να σε βοηθησω ...![]()
Μπα και η <<θεση>> και η <<γωνια>> καλη ηταν... ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥοχι εγω,εσενα βλεπω σε δυσκολη θεση(συνοδηγος)....![]()