gaugamhlon
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
αυτες της μερες θα παρω τηλεφωνο να βρεθουμε για να σου κανω το καλυτερο γλειφομουνι που σου εχουν κανει καυλαα ελεναραααααα
Καινούργια μικρή η Λίζα...μάλιστα!!!Σεξοκουκουβάγια σε πρόλαβε μια καινούργια μικρή ανεβάζοντας κριτική για χοτέλ.
Άστο θα ανεβάσεις για μένα, έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι δεν μασάω
Σεξοκουκουβάγια σε πρόλαβε μια καινούργια μικρή ανεβάζοντας κριτική για χοτέλ.
Άστο θα ανεβάσεις για μένα, έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι δεν μασάω
Τι να πεις ... Αβυσσος το μυαλο του ανθρωπου ;)Καινούργια μικρή η Λίζα...μάλιστα!!!
Ευχαριστως να βρεθουμε .. Αλλα μην παρεις μεχρι να πω εδω οτι επανερχομαι στην ενεργο δραση .αυτες της μερες θα παρω τηλεφωνο να βρεθουμε για να σου κανω το καλυτερο γλειφομουνι που σου εχουν κανει καυλαα ελεναραααααα
συγνωμη δηλαδη γνωμη δεν εχεις να βαλεις μια κριτικη :- εν πάση περιπτωση πες ενα ποιημα κατιΔεν θα κανω τελικα κριτικη σε κανενα ξενοδοχειο , καθ οτιν εκρινα οτι θα μου καταλογιστει προκαταληψη και υποπτα συμφεροντα , και δεν εχω καθολου χρονο να καθομαι να εξηγω .......
Καλα εκανε η Λιζα και εκανε κριτικη . Δικαιωμα της αναφαιρετο !!
Για σενα κριτικη ?? Τι αλλο θα ακουσω θεε μου
Ελα γκρινιαρικο Σε μιλαω :-*ελεναρα δεν μας μιλάς εμάς :- :'( :'(
Βεβαιως και εχω γνωμη την οποια θα κρατησω για τον εαυτο μου προς το παρον ..συγνωμη δηλαδη γνωμη δεν εχεις να βαλεις μια κριτικη :- εν πάση περιπτωση πες ενα ποιημα κατι
ακομη περιμενω τα πουρα και το ουισκι > ήμαρτον πιαΕλα γκρινιαρικο Σε μιλαω :-*
Εχω στειλει να φερουν ... Πεφτει και μακρυα η Κουβαακομη περιμενω τα πουρα και το ουισκι > ήμαρτον πια
Δεν θα κανω τελικα κριτικη σε κανενα ξενοδοχειο , καθ οτιν εκρινα οτι θα μου καταλογιστει προκαταληψη και υποπτα συμφεροντα , και δεν εχω καθολου χρονο να καθομαι να εξηγω .......
Καλα εκανε η Λιζα και εκανε κριτικη . Δικαιωμα της αναφαιρετο !!
Για σενα κριτικη ?? Τι αλλο θα ακουσω θεε μου
πιάσε δυο καιζερ τουλάχιστονΕχω στειλει να φερουν ... Πεφτει και μακρυα η Κουβα
αυτο το ξεραμε ;) τι ρατσα δεν ξερουμε
κοπρόσκυλο...!!!αυτο το ξεραμε ;) τι ρατσα δεν ξερουμε
Αντε αυτο ειναι ευκολο ... Θα παραγγειλω πιτσα τωρα , θα τους πω να με φερουν δυο ...πιάσε δυο καιζερ τουλάχιστον
τουλαχιστον σημερα μας εφερες τον τεντιμπόη ;) αλλαξε το μενουκοπρόσκυλο...!!!
τι γελάς καλέ...?
άστα να πάνε...τουλαχιστον σημερα μας εφερες τον τεντιμπόη ;) αλλαξε το μενου
την χωρίστρα λιγο πιο δεξια ρετι γελάς καλέ...?
υ.γ
μόλις βγήκα απο το κομμωτήριο...