Badwolf035
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2017
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Και πώς θα σας μεθύσουμε;Εξαιρετικα σπανια ... !! και μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις
Και πώς θα σας μεθύσουμε;Εξαιρετικα σπανια ... !! και μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις
Το να μην τρως ζωικα δεν ειναι υπερβολη παρα μονο επιλογη του καθενοςΟι υπερβολες δεν χρειαζονται ουτε στο φαι.Ουτε βιγκαν ουτε μονο κρεας.
Τωρα για οσους ειναι βιγκαν προτεινω το κρεας που πλεον δεν ψωνιζουν να το στειλουν σε κανενα παιδακι στην αφρικη που το εχει και αναγκη.
Ευκολα ....χαχα .. Αρκει να δημιουργησειςς αυτη την <<Ιδιαιτερη περιπτωση>>Και πώς θα σας μεθύσουμε;
ΕνδιαφέρονΕυκολα ....χαχα .. Αρκει να δημιουργησειςς αυτη την <<Ιδιαιτερη περιπτωση>>
Κατι μη αλκοολουχο ... υπαρχουν τοσα κοκτειλ !Δηλαδη κυρια χατζη αμα πατε συνοδεια στα μπουζούκια πινεται πορτοκαλαδα ???
Το να μην τρως ζωικα δεν ειναι υπερβολη παρα μονο επιλογη του καθενος
Τωρα για τα παιδακια στην Αφρικη , και ΟΧΙ ΜΟΝΟ , δεν μπορω να μεριμνησω εγω , αλλα αυτοι που κρατανε ολο τον Αφρικανικο λαο ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ σε καταστολη ...
Καλησπερα soul
μια απορία Έλενα αν ξέρεις επειδή είσαι στα πράγματα η βλακεία επιδοτείται?Το να μην τρως ζωικα δεν ειναι υπερβολη παρα μονο επιλογη του καθενος
Τωρα για τα παιδακια στην Αφρικη , και ΟΧΙ ΜΟΝΟ , δεν μπορω να μεριμνησω εγω , αλλα αυτοι που κρατανε ολο τον Αφρικανικο λαο ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ σε καταστολη ...
Καλησπερα soul
δες εδώ...μια απορία Έλενα αν ξέρεις επειδή είσαι στα πράγματα η βλακεία επιδοτείται?
μια απορία Έλενα αν ξέρεις επειδή είσαι στα πράγματα η βλακεία επιδοτείται?
Όχι κυρια χατζη θα σας εχουμε υπο ψιν γιατι εκτος από ερωτα τελευταια πασχουμε και από μπουζουκομανια και πρεπει να κανουμε ένα καλο κοκτέιλ !!!!Κατι μη αλκοολουχο ... υπαρχουν τοσα κοκτειλ !
Σε χαλασα τωρα ε ?
Παντα βεβαια υπαρχει η περιπτωση της <<ιδιαιτερης περιπτωσης>> .
Εγω να το ψαξω , η οποιος ειναι ενδιαφερομενος ?ψάξτο είναι ενδιαφέρον...
Όχι κυρια χατζη θα σας εχουμε υπο ψιν γιατι εκτος από ερωτα τελευταια πασχουμε και από μπουζουκομανια και πρεπει να κανουμε ένα καλο κοκτέιλ !!!!
Κάνω copy paste από το άρθρο που εσύ η ίδια ποστάρησες ...Αξιόπιστες πηγές Β12 είναι τα συμπληρώματα διατροφής (η πλέον αξιόπιστη λύση) και οι τροφές ενισχυμένες με Β12 (όπως διάφορα φυτικά γάλατα, δημητριακά πρωινού, διατροφική μαγιά ενισχυμένη με Β12)....
Είναι δυνατόν μια ώριμη γυναίκα, σαν εσένα, να προτείνει χορτοφαγική διατροφή και λήψη συμπληρωμάτων, ώστε να μην πάθει αβιταμίνωση; γιατί να μην τρώμε κρέας, όπως τρώγαμε εδώ και εκατομμύρια χρόνια, που δεν υπήρχαν τα συμπληρώματα διατροφής; υπέθετα ότι μόνο τα αφελή κοριτσάκια που ακολουθούν μόδες θα πρότειναν τέτοιες λύσεις
Ξερεις ποσες ωριμες γυναικες σε παγκοσμιο επιπεδο εχουν στραφει σε αυτη την διατροφη και οχι για λογους προωθησης αυτης της φιλοσοφιας ??
Εκατομυρια !! Με θετικα αποτελεσματα στην συνολικη τους φυσικη κατασταση .. και καταπολεμωντας διαφορες ασθενειες
Δεν μιλαμε για λιμοκτονια . Μιλαμε για αλλο τροπο διατροφης ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ θελει την ακολουθει...
Αν ψαξεις δε λιγο παραπανω το θεμα , δεν χρειαζεται συμπληρωματα για να αποκαταστησεις καποιες βιταμινες . Υπαρχουν σε διαφορες τροφες !
Θελω να σε παρακαλεσω να ψαξεις περισσοτερο το θεμα και θα εκπλαγεις , χωρις βεβαια να σε προτεινω να ακολουθησεις αυτη την φιλοσοφια
Παντα φιλικα ολα αυτα και χωρις διαθεση συγκρουσης
Ξανά. Η Β12 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΤΟ. Ίσως κάποια ίχνη στις πατάτες, δεν έχω εμπιστοσύνη όμως. Αν θεωρείς σωστό να τρως χόρτα και να παίρνεις συμπληρώματα διατροφής, δεν έχω να πω τίποτα. Φιλικά, κάνε εξετάσεις από καιρό σε καιρό για αβιταμίνωση / αναιμία. Καλό υπόλοιπο