ενταξει τυπε....ουτε χιουμορ εχεις και επιμενεις οτι εισαι εξυπνος απο ενα λαθος...
οκ
δεν συνεχιζω εδω τουλαχιστον
χιουμορ εχω. οχι ομως να κανω την παπια οταν μουτηνε λενε χωρις λογο.
δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι εξυπνος. δικο σου συμπερασμα. και σε ευχαριστω πολυ...εισαι πολυ γλυκουλης για εργοστ/εφοπλιστης.
απλα βρηκα την ευκαιρια να "καυτηριασω" με χιουμοριστικο τροπο το λαθος σου εκτονωνοντας το εγγονος οτι στο ασχετο πεταχτηκες να μουτηνε πεις γιατι ειχα γραψει ενα μεγαλο κειμενο πιο πριν. (ή πριν πιω? δεν ξερω πια!)
αυτο το "τουλαχιστον" στο τελος μου σκιζει την καρδια.
το συνεχιζουμε αλλου οταν μας δοθει η ευκαρια - να μπαχαλεψουμε κανα αλλο θρεντ (χεχε), οχι αυτο της elenaxatzi.exe και μας παρει ο Monachos monachos και μας σηκωσει!
δεν εχω με κανενανε τιποτε εδω μεσα αλλα με το μπαρδον κιολα θα μου επιτρεψετε να γραφω στα θρεντς σχολιαζοντας με τον δικο μου τροπο, κειμενα που μ αρεσει να δημιουργω- και αν θελει καποιος να μουτηνε λεει ΟΚ, αλλα περμετέ μουά ντε ρεπόντρ αβεκ μον στυλ περσονελ! (γιατι "επιασα" καπου οτι εισαι της γαλλοανατροφης...)
δεν νομιζω να σε εθιξα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ολης αυτης της ιστοριας! Τι να πει και ο καημενος ο Monachos monachos που τουπα τα δεκαπλασια!
σε παρακαλω υποσχεσου μου οτι δεν θα μου κανεις κακο!
σε παρακαλω!
...αχ αυτο το τουλαχιστον!