amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
....Ευκρατο κ υγιεινο & ΣΥΜΜΜΜΜΕΤΡΙΚΗ μορφολογία έδάφους ..
..... :-*
....Ευκρατο κ υγιεινο & ΣΥΜΜΜΜΜΕΤΡΙΚΗ μορφολογία έδάφους ..
.....Κριτικη για την Ελενα, γραμμενη μια εβδομαδα περιπου, αλλα ακομη περιμενει εγκριση.... Τι ειναι νομοσχεδιο????
Αργει λιγο ακομα ... Εσεις θα τις δειτε πρωτοι :-* :-*ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ LOOK
ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ LOOKκαιρος ηταν ;) ;)
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Η ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΕ??Αργει λιγο ακομα ... Εσεις θα τις δειτε πρωτοι :-* :-*
Αρχες Οκτωβρη θα επανελθω στο Athensdiva , αλλα και σε καποιες <<καινουργιες δραστηριοτητες>> στο χωρο , εντος και εκτος Ελλαδας ;)ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Η ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΕ??
Καλησππερα dancan .. Kαλως ηρθες στην παρεα μαςΚαλησπέρα Έλενα
ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.Αρχες Οκτωβρη θα επανελθω στο Athensdiva , αλλα και σε καποιες <<καινουργιες δραστηριοτητες>> στο χωρο , εντος και εκτος Ελλαδας ;)
Ειναι ενημερωμενο το γραφειο απο τελη Αυγουστου , οτι ολο τον Σεπτεμβρη θα απεχω ...Επισης εχω ενημερωσει επανειλημμενως και απο εδω..ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.
Kαλημερα συνοδοιποροι :-* :-*
Αχ Κωστα μου , γινεσαι προστυχος ...... Τι θα πει ο κοσμοςΜουνάραααααα.
Μου ξύπνησες 《αγρια》 ένστικτα με την συγκεκριμένη φωτογραφία. Να σου Ρίχνω πουτσοσκάμπιλα και μετα να σε χύσω στην μούρη...
Θα το κανουμε , θα το κανουμε.... Μην ανησυχεις καθολουΔεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος,αλλά να γυρίσεις γρήγορα πίσω για να κάνουμε πράξη ότι έχω στο μυαλό μου!!!
μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!!!!
μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!!!!Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος,αλλά να γυρίσεις γρήγορα πίσω για να κάνουμε πράξη ότι έχω στο μυαλό μου!!!
καπως ετσι σκεφτομαστε ολοι!!εισαι μουναρος αφου!!!
καπως ετσι σκεφτομαστε ολοι!!εισαι μουναρος αφου!!!