Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Διαφορα <<πραματουδια>> ολουθεΚαλημέρα
Η φωτογραφία τα σπάει!!! Τι έκανες;
Καλημερα γιαβρι μου :-*
Διαφορα <<πραματουδια>> ολουθεΚαλημέρα
Η φωτογραφία τα σπάει!!! Τι έκανες;
Ισως ...δεν πρεπει να ναι γενικα !! ;)Καλημέρα κορίτσαρε, ωραία φωτογραφία. Τελικά το sexy δεν πρέπει απαραίτητα να είναι και γυμνό
Εχεις καλή διάθεση και φαίνεται...Διαφορα <<πραματουδια>> ολουθε
Καλημερα γιαβρι μου :-*
Καλημερα σας ωραια μας κυρία
Καλημερα ΩΡΑΙΕ μου κυριε :-*
Ισως ...δεν πρεπει να ναι γενικα !! ;)
Καλημερα :-*
Ακριβως !! Συμφωνω απολυτα ;)Μιλάω για τον εαυτό μου. Νομίζω πως είναι πιο sexy να βλέπεις ένα όμορφο κορίτσι με λίγα ρουχαλάκια ή με τα εσώρουχα, παρά κατευθείαν γυμνό. Χάνεται όλη η μαγεία και η ανυπομονησία να δεις τι κρύβεται από μέσα.
Να το παρεις ..ΕνδεικνυταιΕ οχι και με κεφαλαία ..θα το παρω επανω μου στο τελος ...
Να το παρεις ..Ενδεικνυται
ΥΓ: Κοιτα μη σε παρει χαμπαρι ο αγαπητος νηματοθετης απο κει ομως
Ακριβως !! Συμφωνω απολυτα ;)
Με ισορροπια και σωστη δοση μια χαρα αποτελεσμα θα προκυψει..Αν και δεν το νομιζω ..ευχαριστω για τα καλα σας λογια κυρια μου ...
Πολλα φιλια κ καλη συνεχεια γιαβρι μου :-* :-*Άντε να περάσει ο καιρός να επιστρέψεις για να τα πούμε και από κοντά. ΠΟλλά φιλιά κούκλα.
Νεχ
Με ισορροπια και σωστη δοση μια χαρα αποτελεσμα θα προκυψει..
Γνωμη μου, οτι χρειαζεται καπου καπου να υπερβαλλουμε του εαυτου μας, για να παμε ενα πετυχημενο βημα παρακατω
Μετα ξαναφηνουμε το καλαμι στο παρκινγκ, γιατι ειναι εθιστικο και εχει και σκληθρες..
..........Ε οχι και με κεφαλαία ..θα το παρω επανω μου στο τελος ...
..........
.......... Εδώ γυρνάς ??????
....καλημέρα κυρία μου..
.......Ναι ...εχει καλυτερο κλιμα εδω ....χαχαχχαχαχαχχα
Ευκρατο κ υγιεινοΝαι ...εχει καλυτερο κλιμα εδω ....χαχαχχαχαχαχχα
Καλημερα αγαπητε μου κοκορικο..........
.......... Εδώ γυρνάς ??????
....καλημέρα κυρία μου..
Ετσι για να ξυπνησουμε λιγο :coolcondom:Ναι ...εχει καλυτερο κλιμα εδω ....χαχαχχαχαχαχχα