Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Το εριξα και εγω λοιπον στην μουσικη , να κατευνασω τις πιεσεις απο τα <<εσωτερικα μου>> προς τα <<εξωτερικα μου>> :smoking:
Μαλλον ... Καποιοι <<συνεργατες μου >> προειδοποιηθηκαν καποτε γι αυτο .. .<<ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ>>Εψαξα και βρηκα ενα παλιό σου βιντεο, η αληθεια είναι οτι εχεις βελτιωθεί θεαματικά! Μάλλον ξέρεις τι κάνεις...
:-* :-*μην χαλιεσαι μωρο υγεια πανω απο ολα θα την βγαλουμε εδω στο σαιτ ολοι μαζι
Τι κανει ?....
... Όπως έγραψες καλή μου φίλη.. Όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα...
... Οχι ο Θεός δεν γελάει...
..
ρίχτο και στην ποίηση...Το εριξα και εγω λοιπον στην μουσικη , να κατευνασω τις πιεσεις απο τα <<εσωτερικα μου>> προς τα <<εξωτερικα μου>> :smoking:
....[vimeo]<iframe src="" width="640" height="640" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> <p><a href="">supertramp - words unspoken</a> from <a href="">Elena Xatzi</a> on <a href="">Vimeo</a>.</p>[/vimeo]
ρίχτο και στην ποίηση...
Υποχρεωσεις αγαπητε μου ... υποχρεωσεις ανυπερβλητες
Ποιο αληθεια ...... πεθαινεις ;)Αφιερωμένο σε εσένα Ελενα και όλους όσους φυλάτταμε Θερμοπύλες τον Αύγουστο...!!!
Προσπαθω να κραταω αποστασεις απο αυτην , σε πολλες πτυχες της ζωης μου ... ομως μερικες (αρκετες ) φορες , τα γεγονοτα με πανε κοντρα και χανω λιγο απο την πιστη μου περι του αντιθετου .. οτι δηλαδη υπαρχει και αλλος δρομος ;)..
.. Είδες? Ακολουθείς την πεπατημενη.
Προσπαθω να κραταω αποστασεις απο αυτην , σε πολλες πτυχες της ζωης μου ... ομως μερικες (αρκετες ) φορες , τα γεγονοτα με πανε κοντρα και χανω λιγο απο την πιστη μου περι του αντιθετου .. οτι δηλαδη υπαρχει και αλλος δρομος ;)
Τελικα λογω του πεισματος μου δεν της περναει της πεπατημενης , και περναει το δικο μου ... Μεχρι τοτε ομως κλαψουριζω και γκρινιαζω λιγο ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙ ΚΑΙ ΕΓΩ
...Προσπαθω να κραταω αποστασεις απο αυτην , σε πολλες πτυχες της ζωης μου ... ομως μερικες (αρκετες ) φορες , τα γεγονοτα με πανε κοντρα και χανω λιγο απο την πιστη μου περι του αντιθετου .. οτι δηλαδη υπαρχει και αλλος δρομος ;)
Τελικα λογω του πεισματος μου δεν της περναει της πεπατημενης , και περναει το δικο μου ... Μεχρι τοτε ομως κλαψουριζω και γκρινιαζω λιγο ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙ ΚΑΙ ΕΓΩ
Ας πιουμε σ αυτο !!...
... Είδες?? Είδες?? Οτι θέλουμε εμείς γίνεται....
...
Είναι δύσκολο να κολυμπάς στο ποτάμι αντίθετα...αλλά έχει την αξία του...
Είναι τόσο σκληρός ο αγώνας
μα τόσο γλυκός,
είναι τόσο μεγάλη η ζωή
όταν ζεις διαρκώς,
κι έτσι φτάνεις στο τέρμα
χωρίς να ‘χεις νιώσει μικρός
και παλεύεις, πεθαίνεις, περνάς
μα δεν είσαι νεκρός.
Ακης Πάνου ( τα όνειρα που χτίζονται )