sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Kαλο ξημερωμα σε ολους :-* :-*
βολτα με την φεραρι που βηχει σε πηγε? κοντα στο τεννις κλαμπ δεν ειναι αυτο
Kαλο ξημερωμα σε ολους :-* :-*
Ναι κοντα ... Η συγκεκριμενη ferrari δεν ειχε μηχανη ... οποτε ουτε να βηξει δεν μπορουσεβολτα με την φεραρι που βηχει σε πηγε? κοντα στο τεννις κλαμπ δεν ειναι αυτο
Καλημέρα Ελενάρα, καλά να περάσεις και σήμερα.Καλημερα στην ομηγυρη :-* :-*
μαλιστα Πελοπόννησο ;) ΗΡΑΙΟ καλημεραΚαλημερα στην ομηγυρη :-* :-*
Καλησπερα Τασσο :-*μαλιστα Πελοπόννησο ;) ΗΡΑΙΟ καλημερα
για λύσε το μυστήριο που κρύβεσαι??? εκτός αν εισαι σε μυστική αποστοληΚαλησπερα Τασσο :-*
Στερεα ειναι ;)
Καλημερα στην ομηγυρη :-* :-*
Μυστικη αποστολη ... που θα γινει ποιο μυστικη απο Σεπτεμβρη...για λύσε το μυστήριο που κρύβεσαι??? εκτός αν εισαι σε μυστική αποστολη
1.30 ωρα ευκολος δρομος ;)Καλημέρα Ελενα...από τις ομορφότερες περιοχές και κοντά στην Αθήνα
οκ τα βαριέμαι εγω αυταΜυστικη αποστολη ... που θα γινει ποιο μυστικη απο Σεπτεμβρη...
Γιατι καλε εχουν σασπενςοκ τα βαριέμαι εγω αυτα
Εισαι αυτης της σχολης εσυ ?οκ τα βαριέμαι εγω αυτα
1.30 ωρα ευκολος δρομος ;)
Ναι το ειδα ;)Πρόταση για φαγητό : οπως επιστρέφεις προς Λουτράκι στις κατηφορικές στροφές είναι το ΠΑΝΟΡΑΜΑ εξαιρετικό...!!!
:-* :-*κουκλαρα εισαι
Καλημερα στην ομηγυρη :-* :-*
Ναι κοντα ... Η συγκεκριμενη ferrari δεν ειχε μηχανη ... οποτε ουτε να βηξει δεν μπορουσε
Καλημερα Saranti
:-* :-*
Στα τελευταια της θα ηταν μαλλον , γι αυτο και την βγαλανε για κραχτη ;)οταν ειχε ανοιξει αυτο το καρτ νοικιαζε την φεραρι για βολτες για κραχτη να μαζεψει κοσμο. την ειχα δει μια μερα στο δρομο και εκανε σαν χαλασμενο παπι. δεν αντεξε μαλλον η μηχανη. φιλια πολλα να περνας καλα!