Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλημερα :-*Καλημέρα Ελενάκι, πως τα πέρασες?
Καλημερα σε ολους :-* :-*
Καπως ετσι Ιαπετε....
Καλημερα :-*Καλημέρα Ελενάκι, πως τα πέρασες?
Καλημερα :-*
Καπως ετσι Ιαπετε....
Τραγουδαρααα.. Απο τα πλεον αγαπημενα μου
Strawberries cherries and an angel's kiss in spring
My summer wine is really made from all these things
Take off your silver spurs and help me pass the time
And I will give to you summer wine
Mmm-mm summer wine
Λιμνη Βουλιαγμενης ΛουτρακιΦανταστική φωτογραφία, αλήθεια που τραβήχτηκε?
Μπα παναθεμα σε! Επρεπε να φυγω εγω για ερθεις εσυ?? Θα σε μαλωσω!Λιμνη Βουλιαγμενης Λουτρακι
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ... Υπεροχο μερος ;) ;)Ελπιζω να πηγες κ στην παραλια στο Ηραιο αφου ησουν διπλα!
Μπα παναθεμα σε! Επρεπε να φυγω εγω για ερθεις εσυ?? Θα σε μαλωσω!
αααχχχ γοργονα μας...κανε μας χαρουμενους...Καλημερα :-*
Καπως ετσι Ιαπετε....
τουλαχιστον 5 γεροντες νοσηλευονται με εγκεφαλικα απο την συγκεκριμενη παραλια....Kαλο απογευμα σε ολους :-* :-*
Kαλο απογευμα σε ολους :-* :-*
Aσε γιατι ειχα μια ανησυχια εκει ... Αν επαιρνε καμμια φωτια , δεν εχεις απο που να φυγεις προς Λουτρακι :SΕτσι παίρνουν φωτιά τα πεύκα που είναι κοντά και μετά φταίνε οι εμπρηστές...!!!
Ηταν κανεις απο τους <<δικους μας>>τουλαχιστον 5 γεροντες νοσηλευονται με εγκεφαλικα απο την συγκεκριμενη παραλια....
Τραγουδαρααα.. Απο τα πλεον αγαπημενα μου
Καλησπερα :-*
Εννοειται πουθενα !!!!.... ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ?? :-Καλησπέρα σας κυρία μου. Ευχαριστώ για το γαρύφαλλο!
Επιτρέψτε μου να ανταποδώσω με τρεις φωτογραφίες από τις πολλές πανέμορφες παραλίες¨Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα, Μπάλος¨ του τόπου μου (Κίσσαμος Χανίων) μιας και διάβασα την παραπάνω συζήτησή σας, προτρέποντάς σας του χρόνου να μας επισκεφτείτε αφού δε μπορέσατε φέτος. Τα σέβη μου!
http://[URL unfurl="true"]www.explorecrete.com/travel/images/beach-falassarna.jpg[/img[/URL]]
[img]http://hotelsline.com/images/blog/133/paralia-balos-1.jpg
Υγ. Αλήθεια , το ξερατό που πάει?