Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Και να θες γρηγορα να φτασεις στην αλλη ακρη της αθηνας ...Καλησπέρα Ελενα πάντα αγαπητή & σέξυ.
Και δεν βγαίνουν με τίποτα... τα ρημάδια :S
Και να θες γρηγορα να φτασεις στην αλλη ακρη της αθηνας ...Καλησπέρα Ελενα πάντα αγαπητή & σέξυ.
Και δεν βγαίνουν με τίποτα... τα ρημάδια :S
Σας αφηνω . Καλο βραδυ να εχετε <<ΠΑΙΔΓΙΑ>> ολων των ηλικιων. Μακια :-* :-* :-*
Εχω παρακαλεσει και ποιο παλια ειδικα τους φιλους πιτσιρικαδες 20 - 23 του bou , και ποιο ειδικα αυτους που κανουν και χρηση διαφορων ουσιων (χανοντας μαζι με το πουλι τους και τον κοσμο γυρω) οταν περνουν στο γραφειο .....
ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΥΓ: Nα μην μπω σε λεπτομερειες , και γιατι θα γελασει ο καθε πικραμενος , αλλα κ γιατι δεν μου επιτρεπει η θεση μου
Ευχαριστω πολυ !!!
Κακιά κουκλάρα!!Σας αφηνω . Καλο βραδυ να εχετε <<ΠΑΙΔΓΙΑ>> ολων των ηλικιων. Μακια :-* :-* :-*
20-23 και χανουν το πουλι τους απο ουσιες. με ιντριγκαρει πολυ αυτο το ποστ! Well come to the real world τι λεει στην τηλεφωνιτρια γεια σας θελω να τα πω με την Ελενα? Aσε καλυτερα τις λεπτομερειες . Το μηνυμα εληφθη σιγουρα απο τους αποδεκτες ...
:-* :-*Κακιά κουκλάρα!!
Μας έφτιαξες πάλι!!!
Αστερι
Κολλάνε στα μαλλιά ....
Λυπήσου μας ρε κοριτσάρα... έχουμε και κάτι χρόνια στην πλάτη...Σας αφηνω . Καλο βραδυ να εχετε <<ΠΑΙΔΓΙΑ>> ολων των ηλικιων. Μακια :-* :-* :-*
Πως φαινονται οι παλιοι , πλυν επαΐοντεςΠες τα ρε Dirty ...
Στην πλατη δεν πειραζει .. Αλλου πειραζει :-Λυπήσου μας ρε κοριτσάρα... έχουμε και κάτι χρόνια στην πλάτη...
Πως φαινονται οι παλιοι , πλυν επαΐοντες
Καλημερα γιαβρι μου :-* :-* . Διακοπευεις
Εχω κατι επισκεψουλες στην τραπεζα > και σε κατι αλλες δουλιτσεςΠρωινή πρωινή βλέπω δεσπινίς Έλενα
ω mon dieu ... σιχαμεροτέρα των σιχαμερών υποχρεώσεων, η επίσκεψις σε τέτοιους οίκουςΕχω κατι επισκεψουλες στην τραπεζα > και σε κατι αλλες δουλιτσες
Ελπιζω να περιεχει το προγραμμα σου καποιες (εστω και μικρο αποδρασεις )να γεμισουν οι μπαταριες :-Καλημερα αγαπητη κυρία
Οχι εργαζομαι ακόμα . ...φευ που λεει και ο απο κει νηματοθετης μας
και δεν ειμαι επαϊον ...απλα ρωτησα καποτε και ελαβα την δεουσα απαντηση ..Ατυχης περιπτωση εκεινη (αν θυμαμαι καλα ειχε γραφτει σε καποια κριτικη)
Αφου ειχατε εξοδο με φιλους αμεσως μετα κυρία ..δεν μπορουσα να σας κανω εντελως χαλια εγω ..και παρα τον διακαη μου ποθο εκανα την αναγκη φιλοτιμια ....Ελπιζω να περιεχει το προγραμμα σου καποιες (εστω και μικρο αποδρασεις )να γεμισουν οι μπαταριες :-
Εχω κατι επισκεψουλες στην τραπεζα > και σε κατι αλλες δουλιτσες