Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ανατολικη Αττικη ...σε ποιο νομο εισαι?
Ανατολικη Αττικη ...σε ποιο νομο εισαι?
μην γελας ρε σου λεω φαίνεται οτι δεν εχεις δοντια
Αλλωστε ολοι μας κρυβουμε πολλες εκδοχες του εαυτου μας μεσα μας ... Αρκει να τις αποδεχτουμε και να τις αφησουμε να εκφραστουν η καθε μια με τον δικο της τροπο .. Θελει λιγο προσοχη ομως , γιατι ο ζουρλομανδυας σε αυτες τις περιπτωσεις καραδοκειγεια ;) ειναι αυτος ενας ;) οχι σαν εμενα που ειμαι δυο
ελα στην πατριδα .. Καθε μηνα εκει ειμαι . Μην το ξεχνας
ελα στον βορρα.... Ημουν
ελα στην νοτιο μακεδονια ΑΧ ΛΕΩ ΑΧ :-
σε τι χρωμα θελεις να σου δανείσω εχω πολλα κατσε να σκεφτω ποια χρωματα σε φωτιζουνΑλλωστε ολοι μας κρυβουμε πολλες εκδοχες του εαυτου μας μεσα μας ... Αρκει να τις αποδεχτουμε και να τις αφησουμε να εκφραστουν η καθε μια με τον δικο της τροπο .. Θελει λιγο προσοχη ομως , γιατι ο ζουρλομανδυας σε αυτες τις περιπτωσεις καραδοκει
Ενα μωβακι καλο θα ητανσε τι χρωμα θελεις να σου δανείσω εχω πολλα κατσε να σκεφτω ποια χρωματα σε φωτιζουν
μην γελας ρε σου λεω φαίνεται οτι δεν εχεις δοντια
Καβουρακια , αχινουλια (πατησα και ενα )...... Και αλλα μικρα <<μαλακια>>για πεταλιδες πας ? ολο βραχο ρε πουλακι μου καλα σου λενε
Αααααα χχχχχ .... Θα με το γρασαρεις λιγο μηχανικε μουΗ πίσω πόρτα θέλει γρασάρισμα.
Αχχ μωρε τι γλυκουτσικο
Περιπου .....στη Λουτσα να φανταστω?
στη Λουτσα να φανταστω?Ανατολικη Αττικη ...
και μαυρο σε κανει σαν την ματζικα ντε σπελλ, με αυτο το καρε μαυρο μαλλι που εχειςΕνα μωβακι καλο θα ηταν
Αστα τα μαυρα για τον χειμωνα ;)και μαυρο σε κανει σαν την ματζικα ντε σπελλ, με αυτο το καρε μαυρο μαλλι που εχεις