Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Δεν εχουμε ... γιατι ανεβληθηΚαλησπέρα, έχουμε κάπου τις ημερομηνίες για το tour στην Βόρεια Ελλάδα?
Ευχαριστώ.
Καλησπερα
Δεν εχουμε ... γιατι ανεβληθηΚαλησπέρα, έχουμε κάπου τις ημερομηνίες για το tour στην Βόρεια Ελλάδα?
Ευχαριστώ.
Η αρκουδότρυπα...
οκ ευχαριστώ, είπα να το ψάξω, άλλα χάθηκα.....Δεν εχουμε ... γιατι ανεβληθη
Καλησπερα
Θα ηθελα να απαντησω και σε σενα κ σε ολους τους φιλους , και στις δυο ερωτησεις , αλλα , καθ οτιν το φορουμ ειναι δημοσιο και το διαβαζουν πολλοι κακοβουλοι <<φιλοι>> και οτιδηποτε γραπτο μπορει να χρησιμοποιηθει για υποπτους σκοπους , καλο θα ηταν να μην προχωρησω σε τετοιου δημοσιοποιηση του , ΠΩΣ , ΠΟΤΕ κ ΓΙΑΤΙ...Νομίζω είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον και πολύπλευρο θρεντ κοπέλας εδώ μέσα και μ αρέσει που όταν μπαίνω (στο θρεντ) δεν διαβάζω"γειά σας καύλες μ" "σας περιμένω να με γαμησετε" "θέλω να σας τα πιω" ... Λιγο απελπισια η <<γραφικοτητα>> δεν βγαζουν αυτες οι προτροπες ??
Τόσο που αν δεν σε φέρνω σε άβολη θέση θα θελα να γραφες πώς και πότε ξεκίνησες το επάγγελμα
μου αρεσει που απαντας κιολαςΘα ηθελα να απαντησω και σε σενα κ σε ολους τους φιλους , και στις δυο ερωτησεις , αλλα , καθ οτιν το φορουμ ειναι δημοσιο και το διαβαζουν πολλοι κακοβουλοι <<φιλοι>> και οτιδηποτε γραπτο μπορει να χρησιμοποιηθει για υποπτους σκοπους , καλο θα ηταν να μην προχωρησω σε τετοιου δημοσιοποιηση του , ΠΩΣ , ΠΟΤΕ κ ΓΙΑΤΙ...
Σιγουρα παντως , οχι επειδη δεν ειχα να ταισω τα παιδια μου , η επειδη ημουν θυμα trafficking...
Καλησπερα
Γιατι οχι ? Δικαιουται μια απαντηση...μου αρεσει που απαντας κιολας
Θα ηθελα να απαντησω και σε σενα κ σε ολους τους φιλους , και στις δυο ερωτησεις , αλλα , καθ οτιν το φορουμ ειναι δημοσιο και το διαβαζουν πολλοι κακοβουλοι <<φιλοι>> και οτιδηποτε γραπτο μπορει να χρησιμοποιηθει για υποπτους σκοπους , καλο θα ηταν να μην προχωρησω σε τετοιου δημοσιοποιηση του , ΠΩΣ , ΠΟΤΕ κ ΓΙΑΤΙ...
Σιγουρα παντως , οχι επειδη δεν ειχα να ταισω τα παιδια μου , η επειδη ημουν θυμα trafficking...
Καλησπερα
Νομίζω είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον και πολύπλευρο θρεντ κοπέλας εδώ μέσα και μ αρέσει που όταν μπαίνω (στο θρεντ) δεν διαβάζω"γειά σας καύλες μ" "σας περιμένω να με γαμησετε" "θέλω να σας τα πιω" ... Λιγο απελπισια η <<γραφικοτητα>> δεν βγαζουν αυτες οι προτροπες ??
Τόσο που αν δεν σε φέρνω σε άβολη θέση θα θελα να γραφες πώς και πότε ξεκίνησες το επάγγελμα
Δηλαδή πρώτη φορά συναντάς κάποιον captain save a ho; Υπέθετα ότι τα κορίτσια του επαγγέλματος γνωρίζουν συχνά ανθρώπους που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αν φορέσουν μια αστραφτερή πανοπλία και καβαλήσουν άσπρο άλογο θα σας σώσουν . Οπως και μονο σου ειπες << υπεθετες >>
Νομίζω είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον και πολύπλευρο θρεντ κοπέλας εδώ μέσα και μ αρέσει που όταν μπαίνω (στο θρεντ) δεν διαβάζω"γειά σας καύλες μ" "σας περιμένω να με γαμησετε" "θέλω να σας τα πιω" ... Λιγο απελπισια η <<γραφικοτητα>> δεν βγαζουν αυτες οι προτροπες ??
Δηλαδή πρώτη φορά συναντάς κάποιον captain save a ho; Υπέθετα ότι τα κορίτσια του επαγγέλματος γνωρίζουν συχνά ανθρώπους που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αν φορέσουν μια αστραφτερή πανοπλία και καβαλήσουν άσπρο άλογο θα σας σώσουν
Δεν χρειαζομαι ΣΩΤΗΡΙΑ . <<Επαγγελατιας του χωρου ειμαι>> ... Εχω σωθει μονη μου με τον δικο μου τροπο . Τροπος που δεν αφορα κανενα .
Δεν χρειαζομαι ΣΩΤΗΡΙΑ . <<Επαγγελατιας του χωρου ειμαι>> ... Εχω σωθει μονη μου με τον δικο μου τροπο . Τροπος που δεν αφορα κανενα .
Τυπε, το καψες τελείως αν βλέπεις άσπρα άλογα.
Θεματοθετρια,θενκς, ίσως όταν βρεθούμε από κοντά
Ο Καθενας μπορει να χρησιμοποιει αυτο το υπεροχο εργαλειο που λεγεται φαντασια με τον καλυτερο γι αυτον , δυνατο τροπο . Τροπο που τον κανει να νοιωθει καλυτερα . Για μερικους δε , ισως ειναι η μονη διεξοδος . Σε κανενα δεν μπορεις να το απαγορευσεις αυτο...Δεν βλέπω εγώ άσπρα Άλογα. Άλλοι βλέπουν
Πλησιαζεις .......το χουμε ψιλιαστει ότι λατρευεις την πουτσα κυρια ελενα και ειπες "αφου τον τρωω που τον τρωω, δεν βγαζω και κανα φραγκο"...
Kαλημερα καρντασι :-* :-*Καλό ΣΚ Ελεναραααααα
40 βαθμοι λυωνει το κορμι.....
η θεα ειναι υπεροχη...
Πως του παν ...πως του παν...
Καλημερα :-* :-* :-*