Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Δεν σε παρεξηγεί κανείς.δεν ντρεπεσαι τι λες θα με παρεξηγησει η κοπελα :-
Θα πρέπει να ανακηρυχτείς επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλήνων και Ρωσο-Ουκρανιδο-Λευκορωσίδων
Δεν σε παρεξηγεί κανείς.δεν ντρεπεσαι τι λες θα με παρεξηγησει η κοπελα :-
Να αναλαβω υπευθυνη υποδοχης καλεσμενων , κατα την δεξιωση που θα ακολουθησει της απονομης ??Δεν σε παρεξηγεί κανείς.
Θα πρέπει να ανακηρυχτείς επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλήνων και Ρωσο-Ουκρανιδο-Λευκορωσίδων
Να αναλαβω υπευθυνη υποδοχης καλεσμενων , κατα την δεξιωση που θα ακολουθησει της απονομης ??
Καπου πηρε το ματι μου μια <<σκια>> ..Αλλα ποιος δινει σημασια ........
... Δεν πιστεύω να έχουμε μπαχαλακηδες εντός?
.. Ηρεμία θέλω ε??
Νομίζω ότι είναι πολύ τιμητική η προσφορά σου. Πρόσεχε μόνο γιατί οι καλεσμένοι - για να μην πω κι ο επίτιμος - είναι μουρντάρηδες!Να αναλαβω υπευθυνη υποδοχης καλεσμενων , κατα την δεξιωση που θα ακολουθησει της απονομης ??
Καπου πηρε το ματι μου μια <<σκια>> ..Αλλα ποιος δινει σημασια ....
Πάλι εδώ γυρνάς λείψανο;Ελα παραπονιαρα ο z4 σε θυμηθηκε...
Ποιος τη χαρη σου...
τι λέει αυτό...?Ελα παραπονιαρα ο z4 σε θυμηθηκε...
Ποιος τη χαρη σου...
Πάλι εδώ γυρνάς λείψανο;
Μόνος σου καρφώνεσαι ρε γερομπαμπαλή!Τι εγινε βγαλανε silver alert στους παππουληδες και βγηκες να με ψαξεις μυξιαρικο..
Μόνος σου καρφώνεσαι ρε γερομπαμπαλή!
1-2... 1-2 TEST! θα μου κλάσεις μια μάντρα!Δεν σας αντεληφθην καλως...
Με ειπες και ρε....
Τη γαμησες τωρα...
1-2... 1-2 TEST! θα μου κλάσεις μια μάντρα!
Νομίζω ότι η ιδέα σου είναι καλή. Αν και οι Βαλκάνιες υστερούν αρκετά σε σχέση Ρωσίδες, Ουκρανές , Λευκορωσίδες κλποι συσφίξει των σχεσεων με της γυρω χωρες παιζη σημαντικο ρολο στην εξωτερικη πολιτικη της χωρας ;) εδω οι αλλοι οι αχρηστοι δεν μπορουν να καθαρισουν με τα σκοπια μηπως να κανω μια περιοδεια προς τα εκει
περιοδεία υψηλου ρισκου ;) καλου κακου θα παρω και την σμαραγδα μαζι ;)Νομίζω ότι η ιδέα σου είναι καλή. Αν και οι Βαλκάνιες υστερούν αρκετά σε σχέση Ρωσίδες, Ουκρανές , Λευκορωσίδες κλπ
Διέκοψε τις περιοδείες όμως.περιοδεία υψηλου ρισκου ;) καλου κακου θα παρω και την σμαραγδα μαζι ;)