Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:-*Καλημέρα Έλενα.
:-*Καλημέρα Έλενα.
Καλημέρα Έλενα.Kαλημερουδια σε ολη την παρεα :-*
Σπίτι μου σπιτάκι μου.... Πισινοκαλυβακι μου!!!!Απο οτι παρατηρησα η επαρχια ειναι εξαιρετικα επιφυλακτικη σε συναντησεις σε ξενοδοχεια .. Και εγω εξαιρετικα επιφυλακτικη σε σπιτια
Για ευνοητους λογους και τα δυο !
Any way ... Oλα καλα χωρις εκπληξεις στο διημερο ...
Αθηνα πια
Μη χταιζ πως συ χταζου!!!!!Απο οτι παρατηρησα η επαρχια ειναι εξαιρετικα επιφυλακτικη σε συναντησεις σε ξενοδοχεια .. Και εγω εξαιρετικα επιφυλακτικη σε σπιτια
Αθηνα πια
τελικα δε πηγες Βολο?Απο οτι παρατηρησα η επαρχια ειναι εξαιρετικα επιφυλακτικη σε συναντησεις σε ξενοδοχεια .. Και εγω εξαιρετικα επιφυλακτικη σε σπιτια
Αθηνα πια
Απο οτι παρατηρησα η επαρχια ειναι εξαιρετικα επιφυλακτικη σε συναντησεις σε ξενοδοχεια .. Και εγω εξαιρετικα επιφυλακτικη σε σπιτια
Αθηνα πια
Ινκογνιτο ολα ... για προστασια απο στοματα , των <<φιλων>> ... Ιf you know what i mean ;)τελικα δε πηγες Βολο?
(στην επαρχια τα στοματα ειναι γενικως 'ανοιχτα')
:-* :-*Είσαι και γαμω τα μουνιά Έλενα.
Ναι σιγα ... Δεν εχω πισινα βρεΣπίτι μου σπιτάκι μου.... Πισινοκαλυβακι μου!!!!
Μπαααα δεν ξερει ο Θεος ... Εγω ξερωΕγω τι να πω που πηγα για φαγητο στην βιλα του αφεντικου μου και διπλα απ'την πισινα βλεπω εναν ρινοκερο & ειναι ιδιος με τον δικο σου?
Ενας θεος ξερει τι σκεψεις περασαν απ'το μυαλο μου εκεινη την στιγμη !!!
Ημαστε μακρυα βρε ... Πως να σε κοιταζωΜη χταιζ πως συ χταζου!!!!!
<<Νοτιομακεδονικη>> . Τι αλλο θα μας βρειΠολύ ωραία φωτό! Χαμόγελο αλλά και γοητευτική αυστηρότητα. Προςντουτο και η Νοτιομακεδονικη ρήση.
was ist das,?
Ηλιακη καταιγιδα βρε ... Διαβασε τοwas ist das,?
δοκίμασα. Καλέ! Δε με άνοιξε....Ηλιακη καταιγιδα βρε ... Διαβασε το