Μεχρι 20 ειναι οκ , με το αναλογο παχος .... ;)
Μετα τα 20 υπαρχει ενα θεματακι
Δηλαδή μετά τα 20 ανεβαίνει η τιμή;; Γιατί κανονικά πρέπει να κανεις ψαλίδι αγάπη!
Μεχρι 20 ειναι οκ , με το αναλογο παχος .... ;)
Μετα τα 20 υπαρχει ενα θεματακι
Δεν ανεβαινει η τιμη .. Ο πονος ανεβαινειΔηλαδή μετά τα 20 ανεβαίνει η τιμή;; Γιατί κανονικά πρέπει να κανεις ψαλίδι αγάπη!
Βρε τι θυμηθηκαμε αποψε ....
Ναι εχω πολλους φιλους στην Κρητη .. Ειδικα στο fb ;)Χανιά και από ότι έχω καταλάβει από τα μηνύματα, το κοινό σου στην Κρητη και ειδικά στα Χανιά είναι μεγάλο ;)
Δεν ανεβαινει η τιμη .. Ο πονος ανεβαινει
Καλησπερα
Καπως ετσι φανταζει και για μενα η Κρητη ... Λες να το αναβαλωΕγω εχω πολλους στη Γη του Πυρος...αλλα που να τρεχω..
Ουτε εμενα με ενδιεφερε να διαβασω για τους φιλους σου στην γη του πυρος η αλλου . Αλλα λογω του οτι εγραψες γι αυτους στον συγκεκριμενο νημα , το οποιο τυγχανει να ειναι δικο μου θα αναγκαστεις να διαβασεις και για τους δικους μου . Ασχετως αν σε ενδιαφερει κατι το οποιο δεν με ενδιαφερει αν δεν σε ενδιαφερειΤι με ενδιαφερει εμενα?
Ποιοι ?Τα εχετε λιγο μπερδεψει...δεν με ενδιαφερει ειπα αν θα πατε η οχι...οσο για το νημα,ποσο το αγορασατε?
Ουτε εμενα με ενδιεφερε να διαβασω για τους φιλους σου στην γη του πυρος η αλλου . Αλλα λογω του οτι εγραψες γι αυτους στον συγκεκριμενο νημα , το οποιο τυγχανει να ειναι δικο μου θα αναγκαστεις να διαβασεις και για τους δικους μου . Ασχετως αν σε ενδιαφερει κατι το οποιο δεν με ενδιαφερει αν δεν σε ενδιαφερει
Ωραια σε καλο δρομο ημαστε . Καπου εδω χωριζουν οι δρομοι μας :'( :'(Επισης δεν με ενδιαφερει αν δεν σε ενδιαφερει αυτο που με ενδιαφερει οτι δεν σε ενδιαφερει
Ωραια σε καλο δρομο ημαστε . Καπου εδω χωριζουν οι δρομοι μας :'( :'(
οι παραλληλοι τεμνονται στο απειροΩραια σε καλο δρομο ημαστε . Καπου εδω χωριζουν οι δρομοι μας :'( :'(
Καλησπερα Jimμπα ρε 'συ Έλενα εγώ πήρα τον δρόμο μου
αυτά τα παλιά φιλαράκια πλέον τα περιφρονώ
περιμένω τη στιγμή που θα ρθουν να με παρακαλάνε να πω καμιά καλή κουβέντα