Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Δεν τιθενται τετοια θεματα . Ειπαμε πολλα τα εξοδα ;) ;)Ετσι και πει...το δευτερο...εγω κανω λογαριασμους και θελω τα λεφτα μου πισω και με τοκο...
Δεν τιθενται τετοια θεματα . Ειπαμε πολλα τα εξοδα ;) ;)Ετσι και πει...το δευτερο...εγω κανω λογαριασμους και θελω τα λεφτα μου πισω και με τοκο...
Λες να δουμε και τετοια ποστ ....Πλακα θα εχει ;).........
...... ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...
....... Οί κύριοι πού θέλουν να γαμήσουν τόν κώλο τής κυρίας θά πρεπει νά ποσταρουν εντος του τόπικ
τό μόριο τους <<τήν ψωλή τους>> σέ πλήρη στύση ..... γιά νά δούμε & νά ζηλέψουμε
δεν θελουν να τους βαλουν γρηγορα στην εε ακουσα,Δεν την θελουν την συμφωνια στις ευρωπες τωρα ...
.........
...... ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...
....... Οί κύριοι πού θέλουν να γαμήσουν τόν κώλο τής κυρίας θά πρεπει νά ποσταρουν εντος του τόπικ
τό μόριο τους <<τήν ψωλή τους>> σέ πλήρη στύση ..... γιά νά δούμε & νά ζηλέψουμε
......Λες να δουμε και τετοια ποστ ....Πλακα θα εχει ;)
Εγω παντως μεσα ειμαι......
...... γιατί ?? έδώ κρίνεται τό μέλλλλλλλον ένός όλόκληρου τόπικ..
.......
.......Κατσε ρε φιλε..εσενα τι σε νοιαζει...?
δεν θελουν να τους βαλουν γρηγορα στην εε ακουσα,
όχι να μπλοκαριστεί η συμφωνια των πρεσπων.
άλλο το ένα άλλο το άλλο.
κωλαρα με τον μονοκερω σου
να γινω το αλογακι σου να γινω το μωρο σου.
με επιασε η ποιηση με την ρομαντικη βροχη. Eτσι σε θελω .. Αστα τα αλλα , γιατι τα <<αλλα>> , με θυμιζουν πολυ μια σειρα που εβλεπα προσφατα στο netflix με τον paulo escobar . Oλα προαποφασισμενα ειναι , και απλα οι δημοσιοι υπαλληλοι εντολοδοχοι , που εχουμε για κυβερνηση εκτελουν κατα γραμμα.
Καλα τα λεει ο γραφικος κατα τα αλλα , τραγκας για <<Κολομβια του νοτου>>
Εσυ , τι θεση θα παρεις σ αυτο γιαβρι μου . Του παρατηρητηΚαι εγω ..
Οποιος τον εχει μικροτερο να τον βγαλει...
Αντε πια σας βαρεθηκα
......Εσυ , τι θεση θα παρεις σ αυτο γιαβρι μου . Του παρατηρητη
Αυτο σκεφτο...μουναααααΘα πλημμυρίσει το νήμα σας από τον σίελο του κ. raopau πάλι ...
Μην ξεχναμε και τους φιλους που εχουν αναγκη το πρωινο οφθαλμολουτρο ;) ;)
Εσυ , τι θεση θα παρεις σ αυτο γιαβρι μου . Του παρατηρητη
Αυγουστο παλι ;)που σαι ρε κοριτσι; ελειψες απ τον βορρα
Οχι αγαπητη κυρια...
Εγω ως σωστος διαπραγματευτης θα σας προτεινω μετα ενα τιμοκαταλογο υπηρεσιων αναλογα με το μηκος και τη διαμετρο..
Ουτως ωστε ..εγω ας πουμε με τα 7.5 ... να μου ερχεται στη μια συνευρεση 5 δωρο...καπως ετσι... Με μπερδεψες ολιγον