raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.249
- Πόντοι
- 5.006
:S :S :S :S :S :S
νταξει κατά τα αλλα μια χαρα παιδι είναι...απλα εχει αυτό το αηδιαστικο κουσουρι ο βρωμοανωμαλος.. :S
Αχ με κανεις και ντρεπομαι ετσι οπως τα λεςτου τσιμυ του αρεσουν οι κρεατοβεργες….βεβαια μας λεει ότι δεν τις ρουφαει κιολας, απλα τις κανει χάζι, αλλα δεν ειμαστε και οδοντιατροι του να ξερουμε τι γινεται μες στο στομα του... :S
νταξει κατά τα αλλα μια χαρα παιδι είναι...απλα εχει αυτό το αηδιαστικο κουσουρι ο βρωμοανωμαλος.. :S
ξερουν οι συγγενείς σου τι καπνο φουμαρεις? :S
Για πες?
Τι καπνο φουμαρει ο τζιμακος?
Χρονια που κοψα το τσιγαρο
Ξερω εγω .... Μην τα ακους ..Ειναι κακα αγορια αυτα
Και μενα τα σουργελα...Μλκιες
Επειδη καρφωνω κανα ts που κ που με βγαλαν μπουστη
Ξερω εγω .... Μην τα ακους ..Ειναι κακα αγορια αυταΜλκιες
Επειδη καρφωνω που κ που με βγαλαν μπουστη
ναι...τωρα καπνιζεις από τον κωλο... :S
ωχ ... θα βγουν μαχαιρια
ωχ ... θα βγουν μαχαιριακαλα τραγουδα εσυ...αυτος παιζει να εχει δωσει κωλο περισσοτερες φορες και από εσενα... :S
Ωχ καημενε μην κανεις ετσι , ολα θεμα ερεθισματος προστατη ειναι ....
Ωχ καημενε μην κανεις ετσι , ολα θεμα ερεθισματος προστατη ειναι ....όχι ρε νταξει εγω είμαι προοδευτικο ατομο σε αυτά τα θεματα...μακρια από εμενα και ό,τι θελει ας κανει ο καθενας με τον κωλο του...
βεβαια αν με κανατε πρωθυπουργο για μια μερα, θα ειχα στειλει τα ματ να μπουζουριασουν ολους αυτους τους κίναιδους, θα τους πατουσα έναν ωραιοτατο χημικο ευνουχισμο και θα ειχα φτιαξει μια χαρα κοινωνια...
κοίτα δόντια...
http://[URL unfurl="true"]www.pasmina.gr/wp-content/uploads/2016/03/dontia-890x395_c.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Πςςςςςςς :dancing: :dancing: ... Δικα σου :what:
του google...Πςςςςςςς ... Δικα σου
τι μεγαλος ανθρωπος ρε συ???!!!!! :SΤα παλιοπαιδα ....Εισαι και μεγαλος ανθρωπος
Ντα θα κανω