Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Aαααααα . Εσυ εισαι πολυυυυ οργανωμενοςοποτε εμφανίζεται κωλαρα στο σαιτ, μου ερχεται ειδοποιηση στο κινητο….
Aαααααα . Εσυ εισαι πολυυυυ οργανωμενοςοποτε εμφανίζεται κωλαρα στο σαιτ, μου ερχεται ειδοποιηση στο κινητο….
Ειδες ? βγαινουμε εκτος θεματος συχνακις...μ'αυτα και μ'αυτα ξεχαστηκαμε!!!ρε Ελανα ...τι μουναρος εισαι μωρο μου!!!!!
Ζημιάρα...παρε μπαλκονατο γυμνισμο χωρις drones
πολλακις και κατ'εξακολουθησιν θα ελεγα!!!!!Ειδες ? βγαινουμε εκτος θεματος συχνακις...
Ζημιάρα...
παρε μπαλκονατο γυμνισμο χωρις drones
Bορειο βορειοανατολικο ... ;)Dekuji αλλά αυτό είναι μονο ορεκτικό .
Που περίπου βρίσκεται το μπαλκόνι σου ;
Δεν θα σου στείλω τιποτα drones μην ανησυχείς .
Σου ορκίζομαι στα παιδιά που δεν έχω .
παρε μπαλκονατο γυμνισμο χωρις drones
DESPERANTO ΜΟΥ ΕΣΥ !!!Θα πληρώσω έναν χακερά να σου χακέψει τους λογαριασμούς σου ώστε να μου δώσει την διεύθυνσή σου, μετά θα σου κάνω καταδρομική στο μπαλκόνι κατεβαίνοντας από το ελικόπτερο μου με σκοινί σαν κομάντο .
Απίστευτη κορμάρα με φοβερή κωλαρα για ατελείωτα σκληρά γαμησια!!!παρε μπαλκονατο γυμνισμο χωρις drones
οποτε εμφανίζεται κωλαρα στο σαιτ, μου ερχεται ειδοποιηση στο κινητο….
Αναρωτιέμαι εφόσον αργότερα κλείσω ραντεβού με την Σμαράγδα αν θα την καταφέρω να τελειώσει και αυτή .
Καλημέρα!
κ. συνάδελφε,
σας έχω συμβουλεύσει επανειλημμένα ότι όταν κάνετε καμάκι, να μην δείχνετε πόσο λιγούρης είσθε ...
Θα την φάτε [ πάλι ] την χυλόπιτα και μετά θα έρχεσθε σε εμάς [ πάλι ] και θα κλαψουρίζετε [ πάλι ] ...
ΑΦΟΥ ;) ;)ποια χυλοπιτα ρε τουταγχαμων…. :S :S :S :S
αφου ξηγηθηκα στην κυρια ελενα ότι δεν πρόκειται να την σπρωξω ενεκα του γεγονότος ότι είναι βιζιτα και εγω εχω κοψει τις βίζιτες επειδή θα γινω νοικοκυρης λιαν συντομως...
ΣωστοταταΒασικά το ποιο σημαντικο που πρεπει να κανεις ειναι να κλεισεις ραντεβου μαζι της ...
Το αν θα την καταφερεις να τελειωσει μαζι σου δεν μπορουμε να το πουμε εμεις και δεν εξαρταται απο εμας ....πιστεψε με
Καλημέρα!
κ. συνάδελφε,
σας έχω συμβουλεύσει επανειλημμένα ότι όταν κάνετε καμάκι, να μην δείχνετε πόσο λιγούρης είσθε ...
Θα την φάτε [ πάλι ] την χυλόπιτα και μετά θα έρχεσθε σε εμάς [ πάλι ] και θα κλαψουρίζετε [ πάλι ] ...