spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
νοικιαζεται το απεναντι διαμερισμα?..Αμα δεν εχεις χρονο να πας στις παραλιες Υπαρχουν και τα μπαλκονια
Καλο απογευμα παιδγια :-*
νοικιαζεται το απεναντι διαμερισμα?..Αμα δεν εχεις χρονο να πας στις παραλιες Υπαρχουν και τα μπαλκονια
Αμα δεν εχεις χρονο να πας στις παραλιες Υπαρχουν και τα μπαλκονια
Ποσό θα ήθελα να είμαι το λάδι που καλύπτει κάθε σημείο του κορμιού σου!!!
Αστέρι!!
Νοικιάζεται το δίπλα ή το απέναντι διαμέρισμα;
Πολύ θα ήθελα να σε έχω γειτονισσα
Χαχαχα!!!
Χορτα και δενδρα εχει απεναντινοικιαζεται το απεναντι διαμερισμα?..
Ελα να χτισεις . Εχει ενα χωραφιΠοσό θα ήθελα να είμαι το λάδι που καλύπτει κάθε σημείο του κορμιού σου!!!
Αστέρι!!
Νοικιάζεται το δίπλα ή το απέναντι διαμέρισμα;
Πολύ θα ήθελα να σε έχω γειτονισσα
Χαχαχα!!!
Ωχ.... θα στεναξει η γειτονια ;) ;)και εγω συγκατοικος .....
μωρο!!!!!ποσο καυκα εισαι!!!και πως ξερεις να καυλωνεις τα αγορακια!!!
Χαχα οκ αλλά δεν είπες περιοχή; Αν είναι στειλε πμΕλα να χτισεις . Εχει ενα χωραφι
Πολοί; Τώρα φταίω εγώ που το "βρώμικο" μυαλό μου σκέφτεται διάφορα;Να μαζευτουμε πολλοι να κερδισουμε χρονο και <<ΕΝΤΑΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ >>
Καλημερα :-* :-*
Επαναλαμβάνω ότι ως λιγούρης προτιμώ να είσαι άσπρη σαν κρέμα σαν τη Γη είτε αφράτη λευκή πάστα.....Αμα δεν εχεις χρονο να πας στις παραλιες
Tέτοιες χαζομάρες να πεις και μετά δεν θα μπορώ να σε πλησιάσω ούτε στο χιλιόμετρο........Αυτος που λεει << σαν πας στην καλαματα εσυ εισαι >>
προικισμένος δεν θα το έλεγα, αφού δεν είμαι 20+ αλλά έχω τα προσόντα που θες, άρα είμαι ΆρειοςΚαλημερα <<προικισμενε>> Ντουντα :-* :-*
Η φωτο δείχνει και κάτι άλλο => οι δαπάνες του φιλικού αγώνα θα πληρωθούν με παγωμένα ντόλαρς ;)Εκ της φωτογραφιας συμπερασμα αυτο ;) ;)
Ας το να εκφραστει παιδι μου λεκτικα . Μην του στεκεσαι εμποδιοΠολοί; Τώρα φταίω εγώ που το "βρώμικο" μυαλό μου σκέφτεται διάφορα;
Θέλω να το βιώσω, να είμαι παρών και ενεργός...Ας το να εκφραστει παιδι μου λεκτικα . Μην του στεκεσαι εμποδιο
ΚαλησπεραΚαλησπέρα Ελενα. Σορρυ για το μήνυμα αλλά επειδη σαν νέο μέλος δεν μπορώ να στείλω ΠΜ, πως μπορουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου για ραντεβού όταν κατέβεις Χανιά? μέσω πρακτορείου?
Να δω τι θα κανεις, οταν θα ερθω κατω.. Ετσι οπως κυκλοφορεις καπου θα σε πετυχωΟσο και να μου πετας τις ζαααρεεες σου, δε σου καθομαι!