The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Κοντά έπεσες τύπε, θα σταματήσει να γαμάει τύπους που ζητάνε έκπτωσηΘα συναντηθείς με όσα μέλη συμπαθείς με μειωμένη χρέωση. Άντε, μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα!![]()
Κοντά έπεσες τύπε, θα σταματήσει να γαμάει τύπους που ζητάνε έκπτωσηΘα συναντηθείς με όσα μέλη συμπαθείς με μειωμένη χρέωση. Άντε, μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα!![]()
Καλοοοο ..Κοντά έπεσες τύπε, θα σταματήσει να γαμάει τύπους που ζητάνε έκπτωση![]()
Επισης .. :-*Καλά να περνάς![]()
Θα συναντηθείς με όσα μέλη συμπαθείς με μειωμένη χρέωση. Άντε, μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα!![]()
Κάνει και αυταρχικό η Έλενα ;μπράβο Έλενα χαχαχαΚοντά έπεσες τύπε, θα σταματήσει να γαμάει τύπους που ζητάνε έκπτωση![]()
Μην γελας καθολου γιατι εχω κανει αρκετα...Κάνει και αυταρχικό η Έλενα ;μπράβο Έλενα χαχαχα
Εμένα μαρεσε πάντως η ιδεα του δώρου σε όσους συμπαθεί η Έλενα για την επέτειο ένωση χρόνου
.......Κάνει και αυταρχικό η Έλενα ;μπράβο Έλενα χαχαχα
Εμένα μαρεσε πάντως η ιδεα του δώρου σε όσους συμπαθεί η Έλενα για την επέτειο ένωση χρόνου
Nα μην μενεις ... ;).......
........ έπί της άμώμου όψεώς σας??.... Ενεός & έμβρόντητος![]()
Καλημερα και καλο τριημερο να εχετε ουλοι
:-* :-*
Ζηλευω ........
.... Πω πω πω... Αποχωρω είμαι ήρεμος τύπος εγώ...
Πάω για πυροφανι. By by.
Ναι Αθηνα .. αλλα ειμαι εκτος 3-4 ημερες . Ξερεις τα γνωσταΈλενα είσαι αθηνα;
Ειμαι γουρικη εγω βρε .Πιανουν οι ευχες μου !Πότε "Καλή ψαριά" σε ψαρά και "Με τη νίκη" σε χούλιγκαν. Αχ ...αχ! Πότε ναρθω για τσαπαρι;