Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ευχαριστω πολυ και καλως ηρθες στην παρεα μας :-* :-*Έλενα, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου προχτές Να έχεις πάντα υγεία και ευτυχία
Ευχαριστω πολυ και καλως ηρθες στην παρεα μας :-* :-*Έλενα, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου προχτές Να έχεις πάντα υγεία και ευτυχία
Ναι ! Θα σε κρατησω ενα κανελι με βουλες !!εισαι εγγυος?
Καλημερα κοκορικο μου :-* :-*.............
...... Ω Ω Ω Ω ..Αναμένωμεν.
Ναι ! Θα σε κρατησω ενα κανελι με βουλες !!
Δεν μπορεις να πεις... Εχουμε χουμορ σ αυτο το νημα ;)
ήθελα να ήξερα τον δράστη, που έκανε αυτή την δουλειάεισαι εγγυος?
ήθελα να ήξερα τον δράστη, που έκανε αυτή την δουλειά
...........ήθελα να ήξερα τον δράστη, που έκανε αυτή την δουλειά
μην ρωτάς το γιατί..............
........ Βοηθησε με νά θυμηθώ τά νιάτα μου...... Black Water !!
βλεπω για αλλη μια φορα πως καποια νηματα στερουνται χιουμορ και εχουμε παλι την γνωστη καραμελα οι κοντρες τα παληα ;) καλημερα σε ολους
Εμεις ομως το κραταμε ζωντανο !!!βλεπω για αλλη μια φορα πως καποια νηματα στερουνται χιουμορ και εχουμε παλι την γνωστη καραμελα οι κοντρες τα παληα ;) καλημερα σε ολους
Καλημερα στην παρεα :-* :-*
Σε 4 ημερες απο σημερα , κλεινω ενα χρονο στο γραφειο του Athensdiva ... και στο Bourdela.com
Θεωρωντας την ημερα καταλληλη ,σας εχω μια ανακοινωση ιδιαιτερης σημασιας !!
Σε 4 ημερες απο σημερα , κλεινω ενα χρονο στο γραφειο του Athensdiva ... και στο Bourdela.com
......
........ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΚΟ......
..............άντί νά ψάχνουμε μέσα άπό κλωνάρια τήν καταξίωση , καλό θά ήτω ό δημιοργός νά διακατέχεται από μίαν λογική αύνανισμού, στόν όποίον δεν υπάρχει κάποιο μέτρο ή όριο......... άγαπητέ μου φίλε μήν τρομαξεις δέν είναι παθολογικό..... είναι συνήθεια που περιέχει δόση έγωισμού & άμεσα έλεγχόμενης εύχαρίστησης !!