Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Γιατι βρε γκρινιαρη ..Τι επαθες ?
Γιατι βρε γκρινιαρη ..Τι επαθες ?
τι ρόγα είναι αυτή κυρία Ελένη,, σαν ελιά θρουμπα είναι,, πόσο θέλω να την δαγκώσω!!!!!!!!Καλησπερα ..
Ολα καλα ?
Απο 20 Μαη θα ειμαι μαζι σας γιαβρι μου..Ποτε επιστρέφεις ατελείωτη γυναίκαρα ;
Ναι ολα καλα γιαβρι μουΚαλημέρα!!!Πώς πήγε το σέρβις όλα καλά
για αυτο σου ειπα αλλαξε αμαξι να εχεις πιο μακρινα σερβιςΝαι ολα καλα γιαβρι μου
Σε 5000 χιλιαδες χιλιομετρα το επομενο
:-* :-*
για αυτο σου ειπα αλλαξε αμαξι να εχεις πιο μακρινα σερβις
τεχνολογικα μιλαω εγω εισαι πισω δες το εργαλειο που κυκλοφορει ο φωτοπουλος ;) εσε θες λαδια,μπουζι,φιλτρα κλπ :- αυτος με ενα λουκουμακι και ενα μπουκαλι νερο κανει την δουλεια του
Καλημερα Τασο :-* Οχι βρε καλο ειναι το μοντελακι ;)
Και μενα μ αρεσουν τα << λεκουμια >> . Στο πα ?? δεν στο πα ....τεχνολογικα μιλαω εγω εισαι πισω δες το εργαλειο που κυκλοφορει ο φωτοπουλος ;) εσε θες λαδια,μπουζι,φιλτρα κλπ :- αυτος με ενα λουκουμακι και ενα μπουκαλι νερο κανει την δουλεια του
ρε μωρό μού τι σε 5.000 χιλ,τώρα τα σέρβις γίνονται κάθε 15.000 χιλ, δεν συμφέρει άλλαξε όχημαΝαι ολα καλα γιαβρι μου
Σε 5000 χιλιαδες χιλιομετρα το επομενο
:-* :-*
Μαλλον δεν καταλαβες .... ;)ρε μωρό μού τι σε 5.000 χιλ,τώρα τα σέρβις γίνονται κάθε 15.000 χιλ, δεν συμφέρει άλλαξε όχημα
Προσεχε τι γραφεις ;) η πατρα τι προιον βγαζει ξερεις ;)Και μενα μ αρεσουν τα << λεκουμια >> . Στο πα ?? δεν στο πα ....
Προσεχε τι γραφεις ;) η πατρα τι προιον βγαζει ξερεις ;)
τσ τσ τσ τσ ....σιγα μην δερνης τοσο πολυ γιατι θα σου βαλω αλλο σκετσακι ;) ;) ;)
καλη συνεχειατσ τσ τσ τσ ....
Eπισης Τασοκαλη συνεχεια