Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Γιατι βρε γκρινιαρη ..Τι επαθες ?
Γιατι βρε γκρινιαρη ..Τι επαθες ?
τι ρόγα είναι αυτή κυρία Ελένη,, σαν ελιά θρουμπα είναι,, πόσο θέλω να την δαγκώσω!!!!!!!!Καλησπερα![]()
..
Ολα καλα ?
Απο 20 Μαη θα ειμαι μαζι σας γιαβρι μου..Ποτε επιστρέφεις ατελείωτη γυναίκαρα ;
Ναι ολα καλα γιαβρι μουΚαλημέρα!!!Πώς πήγε το σέρβις όλα καλά![]()
![]()
για αυτο σου ειπα αλλαξε αμαξι να εχεις πιο μακρινα σερβιςΝαι ολα καλα γιαβρι μου![]()
Σε 5000 χιλιαδες χιλιομετρα το επομενο
:-* :-*
για αυτο σου ειπα αλλαξε αμαξι να εχεις πιο μακρινα σερβις![]()
τεχνολογικα μιλαω εγω εισαι πισω δες το εργαλειο που κυκλοφορει ο φωτοπουλος ;) εσε θες λαδια,μπουζι,φιλτρα κλπ :- αυτος με ενα λουκουμακι και ενα μπουκαλι νερο κανει την δουλεια του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα Τασο :-* Οχι βρε καλο ειναι το μοντελακι ;)
Και μενα μ αρεσουν τα << λεκουμια >> . Στο πα ?? δεν στο πα ....τεχνολογικα μιλαω εγω εισαι πισω δες το εργαλειο που κυκλοφορει ο φωτοπουλος ;) εσε θες λαδια,μπουζι,φιλτρα κλπ :- αυτος με ενα λουκουμακι και ενα μπουκαλι νερο κανει την δουλεια του![]()
![]()
ρε μωρό μού τι σε 5.000 χιλ,τώρα τα σέρβις γίνονται κάθε 15.000 χιλ, δεν συμφέρει άλλαξε όχημαΝαι ολα καλα γιαβρι μου![]()
Σε 5000 χιλιαδες χιλιομετρα το επομενο
:-* :-*
Μαλλον δεν καταλαβες .... ;)ρε μωρό μού τι σε 5.000 χιλ,τώρα τα σέρβις γίνονται κάθε 15.000 χιλ, δεν συμφέρει άλλαξε όχημα![]()
![]()
Προσεχε τι γραφεις ;)Και μενα μ αρεσουν τα << λεκουμια >> . Στο πα ?? δεν στο πα ....
Προσεχε τι γραφεις ;)![]()
η πατρα τι προιον βγαζει ξερεις ;)
![]()
τσ τσ τσ τσ ....σιγα μην δερνης τοσο πολυ γιατι θα σου βαλω αλλο σκετσακι ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλη συνεχειατσ τσ τσ τσ ....![]()
![]()