TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
ειπα και εγω πηρες καινουργιο κουβα για σφουγγαρισμαΔεν εχει σχεση με μενα βρε ... Ετυχε να ειναι εκει το παλιοσαραβαλο![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ειπα και εγω πηρες καινουργιο κουβα για σφουγγαρισμαΔεν εχει σχεση με μενα βρε ... Ετυχε να ειναι εκει το παλιοσαραβαλο![]()
![]()
καλορίζικο το νέο όχημα μωρό ΚαλημέραΚαλησπερα :-* :-* :-* :-*
Ουτε κανκαλορίζικο το νέο όχημα μωρό Καλημέρα![]()
![]()
Καλα δεν θα το λεγα και κουβα ;) ... Υπερβολεςειπα και εγω πηρες καινουργιο κουβα για σφουγγαρισμα![]()
![]()
:-* :-*Ουαου Έλενα μουυυ![]()
σωστά καλησπέρα πέρασε η ώρα χα χα χρόνια πολλά,,Για σήμερα είπα!!Ουτε καν
Καλησπερα:-*
Ευχαριστω πολυσωστά καλησπέρα πέρασε η ώρα χα χα χρόνια πολλά,,Για σήμερα είπα!!
αλλαξαμε γουστα :- αυτο δεν μου αρεσει καθολουΚαλα δεν θα το λεγα και κουβα ;) ... Υπερβολες
Μπααα.. Τα γουστα μου παραμενουν σταθερα .. και προς την σωστη κατευθυνση ..i thinkαλλαξαμε γουστα :- αυτο δεν μου αρεσει καθολου![]()
φιλο
![]()
τραμπικη
Έχω ανάγκη τα χείλη σου Έλενά μου....Τι γλυκά που δείχνουν....
Ξερεις εσυ.. Βεβαιως..... βεβαιως !!κ ειναι κ ειναι
Καλημέρα!!!Επισης!!!Ωραια φωτο!!!!Kαλη εβδομαδα και πολυ καλη ημερα σε ολους :-* :-*
Καλημερα Βασιλη μου :-* :-* , σ ευχαριστω ... Ολα καλα ??Καλημέρα!!!Επισης!!!Ωραια φωτο!!!!
Kαλη εβδομαδα και πολυ καλη ημερα σε ολους :-* :-*