giorgospan
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2017
- Like
- 88
- Πόντοι
- 1
θα σας εσκιζα μουναρες μουΤι Δεσποινα . Μαλλον θα ειχαμε καλυτερη χημεια
θα σας εσκιζα μουναρες μουΤι Δεσποινα . Μαλλον θα ειχαμε καλυτερη χημεια
Καλημερα γιαβρι μου ομορφο :-*. Το ξερω οτι ειναι μεσα απο την καρδια σου :-*Μια υπέροχη καλημέρα μέσα απ τη καρδιά μου....
Νυχοκοπτη
Εννοεις αυτο που εννοω γιατι εχω διαφορετικη αποψη...
Μηπως γιατι ειναι επικο .. και συναδει ,σαν μουσικο background, με τις συνευρεσεις μας
οι "διπλα" μου ειπαν να βαζω αυτο οταν μπαινω στα νήματα ..μετα την τελευταια κριτικη ..δεν ξερω γιατι ομως ....
Και εσυ σαν τον κολλητο σου, τον μπλε. Ντεν ξερει, ντεν γκαμαει. :'(
ντεν κσερω κυρία
εγκο ακακο γεροντακι ...
Και εσυ σαν τον κολλητο σου, τον μπλε. Ντεν ξερει, ντεν γκαμαει. :'(
Καλησπερα κουκλε :-*καλημερα κουκλα
Ααααα καλα .. Κανονισε να παθεις αφυδατωση :SΈλενα τρεις μαλακιες έχω βαρέσει για πάρτη σου από τι πρωί
Σιγα μην νομισω .. Σε εμαθα πιαΦυγε απο δω ρε γερο ξουρα ..ψηνω κατασταση με το κοριτσι ..να νομιζει οτι ειμαι ακινδυνος να μου κατσει ποιο ευκολα
φυγε ρε μη κανεις χαλαστρα ...ρε κατι περιεργοι τυποι ....
τι να κάνουμε βυζαρού μου με καβλωνειςΑαααα καλα .. Κανονισε να παθεις αφυδατωση :S
:-*τι να κάνουμε βυζαρού μου με καβλωνεις
Παντως δεν ειναι καθολου δικαιο ρε κοριτσι μου. Να τον χρεωνεις το ιδιο που χρεωνεις και τους αλλους. Αυτον πρεπει να τον χρεωνεις με το μετρο και οχι με την ωρα. (Το "σπαθι" του εννοω)Σιγα μην νομισω .. Σε εμαθα πια :HappyBounce_4K8GSO
Αμα απαντησω , θα εχουμε αναταραχες ..απο κει !!Παντως δεν ειναι καθολου δικαιο ρε κοριτσι μου. Να τον χρεωνεις το ιδιο που χρεωνεις και τους αλλους. Αυτον πρεπει να τον χρεωνεις με το μετρο και οχι με την ωρα. (Το "σπαθι" του εννοω)
Φυγε απο δω ρε γερο ξουρα ..ψηνω κατασταση με το κοριτσι ..να νομιζει οτι ειμαι ακινδυνος να μου κατσει ποιο ευκολα
φυγε ρε μη κανεις χαλαστρα ...ρε κατι περιεργοι τυποι ....
Παντως δεν ειναι καθολου δικαιο ρε κοριτσι μου. Να τον χρεωνεις το ιδιο που χρεωνεις και τους αλλους. Αυτον πρεπει να τον χρεωνεις με το μετρο και οχι με την ωρα. (Το "σπαθι" του εννοω)