Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Υπαρχουν πολλα ταμπου στην Ελλαδα ακομα σ αυτον τον τομεα ...Μην κοιτας που το παιζουν ολοι large..Πααααρα πολύ περίεργο. Πως το εξηγείς αυτό;
Υπαρχουν πολλα ταμπου στην Ελλαδα ακομα σ αυτον τον τομεα ...Μην κοιτας που το παιζουν ολοι large..Πααααρα πολύ περίεργο. Πως το εξηγείς αυτό;
και εσυ στο ιδιο μαγαζι πινης καφε
είπαμε έχει προσφορά το ..κουλούρι...και εσυ στο ιδιο μαγαζι πινης καφε
καλαμακια κοτοπουλο πουλαειείπαμε έχει προσφορά το ..κουλούρι...
έχει και λεμονίτα...καλαμακια κοτοπουλο πουλαει
ουστ ρε μην σε πεταξω χαμωέχει και λεμονίτα...
Εάν οι ταινίες δεν παιζόντουσαν στην Ελλάδα, δεν θα ήταν πιο εύκολο;Υπαρχουν πολλα ταμπου στην Ελλαδα ακομα σ αυτον τον τομεα ...Μην κοιτας που το παιζουν ολοι large..
Ισως .. Δεν μπορω να πω με σιγουρια.. Ειναι πολλα που παιζουν ρολοΕάν οι ταινίες δεν παιζόντουσαν στην Ελλάδα, δεν θα ήταν πιο εύκολο;
Ισως .. Δεν μπορω να πω με σιγουρια.. Ειναι πολλα που παιζοΠαντως τα νέα παιδια μου δείχνουν ότι έχουν αποβάλει ταμπού και προκαταλήψεις- Άσε που στο σέξ κάνουν copy-paste τις σκηνές από τις ταινίες πορνό. Αυτό μου έχουν περιγράψει κάποιες κοπέλες. Αισθάνονται σαν πρωταγωνίστριες και δεν τους αρέσει και πολύ γιατί οι πιτσιρικάδες δεν είναι ο εαυτός τους!Ισως .. Δεν μπορω να πω με σιγουρια.. Ειναι πολλα που παιζουν ρολο
Ελενα πριν τις βιζιτες τι δουλεια εκανες ?
Ορθά μιλάς, αλλά προσωπικά; Οκ, μπορεί να καίω diesel και να μην το καταλαβαίνω αλλά βρίσκω άλλες ερωτήσεις πιο ενδιαφέρουσες τις οποίές τις έκανα, χωρίς να ντρέπομαι αλλά σε pm και πάντα διακριτικά. Δεν είναι ωραίο να τον φαίρνεις τον άλλον σε δύσκολη θέση.Γιατί τύπε μου με τις “απλές” κοπέλες του επαγγέλματος όλοι μπορούμε να έχουμε μια επαφή.Με τις κοπέλες όμως όπου συμμετείχαν σε ταινίες πορνό όμως δεν μας δίνεται συχνά η ευκαιρία.Ποσο μάλλον να έχουμε μια καθημερινή επαφή με μια τέτοια!
Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι πολλές..Και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πολλά πράγματα την Έλενα αλλά ντρέπομαι
Ειχα την ευκαιρία μου στο ραντεβού μαζί της αλλά εκείνη την στιγμή μόνο ερωτήσεις δεν σκέφτεσαι!!!!!
Ορθά μιλάς, αλλά προσωπικά; Οκ, μπορεί να καίω diesel και να μην το καταλαβαίνω αλλά βρίσκω άλλες ερωτήσεις πιο ενδιαφέρουσες τις οποίές τις έκανα, χωρίς να ντρέπομαι αλλά σε pm και πάντα διακριτικά. Δεν είναι ωραίο να τον φαίρνεις τον άλλον σε δύσκολη θέση.
Εχω επανειλημενως τονισει οτι μπορειτε να ρωτατε οτι θελετε ..Δεν εχω προβλημα να απαντησω ..αρκει να ειναι κατι πολυ προσωπικο , που αφορα μονο εμενα..Γιατί τύπε μου με τις “απλές” κοπέλες του επαγγέλματος όλοι μπορούμε να έχουμε μια επαφή.Με τις κοπέλες όμως όπου συμμετείχαν σε ταινίες πορνό όμως δεν μας δίνεται συχνά η ευκαιρία.Ποσο μάλλον να έχουμε μια καθημερινή επαφή με μια τέτοια!
Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι πολλές..Και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πολλά πράγματα την Έλενα αλλά ντρέπομαι
Ειχα την ευκαιρία μου στο ραντεβού μαζί της αλλά εκείνη την στιγμή μόνο ερωτήσεις δεν σκέφτεσαι!!!!!
έχει ίσια και φυσικά βυζιά ...δεν ειναι και κατι το ιδαιτερο η ελενα χατζη!
για πες μας κατι ιδιαιτερο για να καταλαβουμε και εμεις πως το εννοεις!!δεν ειναι και κατι το ιδαιτερο η ελενα χατζη!
Καλησπερα και σε σενα γιαβρι μου... :-* :-*Καλησπέρα ρε Ελεναρα!!!
Καλησπερα και σε σενα γιαβρι μου... :-* :-*
Κύρίά μόύ πόύ γύρνάτέ έσέίς... έέέ