TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
esy χανεις λαδια μου φαινετεΠεριμενω φωτο για να κρινω ..Οι δικες μου ειναι ολες εδω .. ;) ;)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
esy χανεις λαδια μου φαινετεΠεριμενω φωτο για να κρινω ..Οι δικες μου ειναι ολες εδω .. ;) ;)
Παντα των ακρωνΘέλεις και φωτό; Είσαι πολύ hard core!
Θέλεις και φωτό; Είσαι πολύ hard core!Περιμενω φωτο για να κρινω ..Οι δικες μου ειναι ολες εδω .. ;) ;)
Εκει απεναντι απο το markos hotel με τα πολλα τα δεντρα ??esy χανεις λαδια μου φαινετεσιγα μην σου στειλη φωτο απο της διακοπες που εκανε περσι στο δαφνι
![]()
![]()
α γεια σου εκει ακριβωςΕκει απεναντι απο το markos hotel με τα πολλα τα δεντρα ??![]()
brokoli supreme without φλουρι .
If you know what i θελω να say ..
Kαλησπερουδια![]()
φαε δυο καλαμακια με πιτα για εμενα![]()
και μια μπουγατσα με φλουρι ;)
![]()
![]()
![]()
μπουγάτσα με φλουρί
![]()
![]()
Περσεφόνη την λένε...Ελενα σε λενε ?
εσυ μιλας ρε τζαμπατζη που πας στο ιδιο μαγαζι για καφε καθε ημερα επειδη σε κερναει
έχει και κουλουράκι μαζί με τον καφέ...εσυ μιλας ρε τζαμπατζη που πας στο ιδιο μαγαζι για καφε καθε ημερα επειδη σε κερναει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στο νεκροταφειο της πυλαιας να πας ρε ουστ νεκροθαφτηέχει και κουλουράκι μαζί με τον καφέ...
λες να είναι περίεργος και του άνοιξες την όρεξη...?Άπ όσό ξέρώ γάμάγέ πέρίέργόύς...κάί μίάς κάί τό έκάνέ κάλά σάν χόμπύ τό έκάνέ κάί έπάγγέλμά..that simple
Από ποιας πλευράς το λες ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές;Δεν υπαρχουν πολλες εγχωριες επιλογες
Να ανοιξε η ορεξη του για τον excalibur ? ... Χλωμο το βρισκω ...λες να είναι περίεργος και του άνοιξες την όρεξη...?![]()
![]()
![]()
Σε παρτεναιρ αντρες..Από ποιας πλευράς το λες ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές;
Εδω εισαι λιγο φαουλ.. ;)
Πααααρα πολύ περίεργο. Πως το εξηγείς αυτό;Σε παρτεναιρ αντρες..
:Sεσυ μιλας ρε τζαμπατζη που πας στο ιδιο μαγαζι για καφε καθε ημερα επειδη σε κερναει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()