Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ω Χ....Ειμαι πλεον γεροντας και δεν μπορω τις περιπετειες ..ασε που η επομενη "φολα" κινδυνευει με εκπαραθυρωση ...
Ω Χ....Ειμαι πλεον γεροντας και δεν μπορω τις περιπετειες ..ασε που η επομενη "φολα" κινδυνευει με εκπαραθυρωση ...
Ειμαι πλεον γεροντας και δεν μπορω τις περιπετειες ..ασε που η επομενη "φολα" κινδυνευει με εκπαραθυρωση ...
κατι μου λεει οτι πρεπει να μισθωσουμε πουλμαν για τους γαμπρουςτωρα που θαρθεις πανω θαχεις και εδω προτασεις με δαχτυλιδι
Ταβερνα να κανονισω.... ;) ;)τωρα που θαρθεις πανω θαχεις και εδω προτασεις με δαχτυλιδι
ταβερνα γτ?Ταβερνα να κανονισω.... ;) ;)
Ο χρονος και το χρημα ειναι εξαιρετικα πολυτιμα πια..... ;) ;)Ναι, καλά... όπως και τις προηγούμενες φορές όλοι μας ...
Εγώ [ αν επιστρέψω στο άθλημα ... γήρας γαρ ... ] θα κινούμαι πλέον μόνο με στανταράκια, ως η κα. Έλενα!
Ο χρονος και το χρημα ειναι εξαιρετικα πολυτιμα πια..... ;) ;)
κατι μου λεει οτι πρεπει να μισθωσουμε πουλμαν για τους γαμπρους
να μην σας κερασει το κατι τι της ;) να την πειτε και γυφτισαταβερνα γτ?
Για μετα την εκτελεση του μυστηριου ντε ;)ταβερνα γτ?
Εεεεεετσινα μην σας κερασει το κατι τι της ;) να την πειτε και γυφτισα
για εστιατορια εισαι εσυ οχι ταβερνες....το δαχτυλιδι εσυ θα το διαλεξεις η εγω ? χαχαχαΓια μετα την εκτελεση του μυστηριου ντε ;)
Αφου καταληξω σε καποιο δαχτυλιδι
Εγω βεβαια..για εστιατορια εισαι εσυ οχι ταβερνες....το δαχτυλιδι εσυ θα το διαλεξεις η εγω ? χαχαχα
οκ χατηρι δεν χαλαμεΕγω βεβαια..
Ναι, καλά... όπως και τις προηγούμενες φορές όλοι μας ...
Εγώ [ αν επιστρέψω στο άθλημα ... γήρας γαρ ... ] θα κινούμαι πλέον μόνο με στανταράκια, ως η κα. Έλενα!
....Ναι, καλά... όπως και τις προηγούμενες φορές όλοι μας ...
ρε τι να τσιμπησεις ενα αρνι εφαγες με μια σουβλα κοκορετσι μαζι