troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
Τοσα υπεροχα κοριτσια εχει εδω στο bou .... Δεν μπορει , καποιο θα αναπληρωσε το 12 ωρο κενο. Διοτι ως γνωστον , τα κενα πρεπει να γεμιζουν . Δεν συμφωνεις ?
Τοσα υπεροχα κοριτσια εχει εδω στο bou .... Δεν μπορει , καποιο θα αναπληρωσε το 12 ωρο κενο. Διοτι ως γνωστον , τα κενα πρεπει να γεμιζουν . Δεν συμφωνεις ?
:-* :-* :-* :-*
κυρια Ελενα:-* :-* :-* :-*
Και τα δικα μουκυρια Ελενα
τα κενά πρέπει να γεμίζουν, και η τρύπες να βουλώνουν, κάνω λάθος κάβλα μου..Τοσα υπεροχα κοριτσια εχει εδω στο bou .... Δεν μπορει , καποιο θα αναπληρωσε το 12 ωρο κενο. Διοτι ως γνωστον , τα κενα πρεπει να γεμιζουν . Δεν συμφωνεις ?
Μα ...καθολουτα κενά πρέπει να γεμίζουν, και η τρύπες να βουλώνουν, κάνω λάθος κάβλα μου..
Ειμαι κουρασμενη απο το ταξιδι .. Λεω να παω να κανω αγκαλιτσες , με τον ΜΟΡΦΕΑ
:-* :-*Καλό βράδυ...όνειρα γλυκά και απονήρευτα...!!!
σε έχω βάλει στό πρόγραμμα, αλλά που ξέρεις μπορεί, να είμαι τυχερός απο το διαγωνισμό, και να σε δώ ποιό γρήγοραΜα ...καθολου
Μην αγχωνεσαι Γιωργο εδω ειμαι .. Προεχει , να τα βγαζουμε περα με την καθημερινοτητα . Και τα αλλα μετα ;)σε έχω βάλει στό πρόγραμμα, αλλά που ξέρεις μπορεί, να είμαι τυχερός απο το διαγωνισμό, και να σε δώ ποιό γρήγορα
μωρό μού το μότο μου, είναι κάνουμε τήν κάβλα μας, απο το περίσσευμα μας, και οχι απο το υστέρημα μάς!!!!!Μην αγχωνεσαι Γιωργο εδω ειμαι .. Προεχει , να τα βγαζουμε περα με την καθημερινοτητα . Και τα αλλα μετα ;)
Καλη τυχη στο διαγωνισμο σε ευχομαι
μωρό μού το μότο μου, είναι κάνουμε τήν κάβλα μας, απο το περίσσευμα μας, και οχι απο το υστέρημα μάς!!!!!
καλημερα στα πιο ομορφα χειλια του μπου!!!!Καλημερα :-* :-* σε ολη την παρεα
:-* :-*καλημερα στα πιο ομορφα χειλια του μπου!!!!
αντε να δω ποτε θα τα νοιωσω πανω μου:-* :-*
κάβλα είσαι, αν και το κόκκινο, σου πάει πολύ καλύτερα!!!!!! Καλημέρα...Καλημερα :-* :-* σε ολη την παρεα
αυτη η φωτο τωρα ειναι για καλο? Σαν προαναγγελια,βαρεθηκα,κουραστηκα,αποχωρω μου κανει...Καλημερα :-* :-* σε ολη την παρεα
Καλημερα :-* :-* σε ολη την παρεα