Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ξερω να μιλαω και αλλοιως ... Just watching meΑχ καλέ δεν μιλάτε κυριλατα...
Ξερω να μιλαω και αλλοιως ... Just watching meΑχ καλέ δεν μιλάτε κυριλατα...
Πρόσεξε γιατί δεν είναι σωστό να μιλάς άσχημα σε αυτούς που σου δίνουν ψωμί να τρως!!Ξερω να μιλαω και αλλοιως ... Just watching me
Kαι εσυ εισαι απ αυτους ?Πρόσεξε γιατί δεν είναι σωστό να μιλάς άσχημα σε αυτούς που σου δίνουν ψωμί να τρως!!
Και όχι ο μόνος....! Η δημοκρατία η σατυρα αλλά και η ελευθερία της έκφρασης είναι πολύ σημαντικά. Εσύ βέβαια αδυνατης να καταλάβεις ( δεν περίμενα κάτι άλλο βεβαίως..)Kαι εσυ εισαι απ αυτους ?
Στο καλο...Τέλος πάντων Κα Έλενα δεν έχω χρόνο να απολαύσω την κουβέντα μας. Καλό σου απόγευμα!
Τον καιρο αυτο , γινεται επαναπροσδιορισμος της θεσης μου , εδω στο bou και αλλου .
Και επειδη δεν κανω τιποτα εν θερμω , αφηνω να ωριμασουν οι συνθηκες πριν καταληξω σε καποιες αποφασεις
Ελπίζω να μην σε χάσουμε...!!!
Το μοναστηρι να ναι καλα, και απο καλογριες
Ετσι με λεει ενας φιλος συνεχεια και αχεδον με εχει πεισει
....καλόγριες υπάρχουν όντως πολλές...κάποιες όμως όπως εσύ είναι ξεχωριστές...
....
.... Εχεται πάει ποτέ με καλόγρια αγαπητέ μου φίλε??
παντως εγω μια φορα που πηγα μου βγηκε...πιγκουινος!!!!χαχαχαχααα....
.... Εχεται πάει ποτέ με καλόγρια αγαπητέ μου φίλε??
....Με πάρα πολλές...εννοώντας βέβαια με το "καλόγριες" τις γυναίκες του αγοραίου έρωτα
....
... 2009 μιλάμε για ένα χρόνο κάθε βράδυ ερχοτανε η αδελφή ταξιαρχια χρόνων 25 στο αυτοκίνητο 1.30 το βράδυ... Και εφευγαι 4 ξημερώματα...
ΩΡΑΊΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
Τι να πεις .... ΤΡΑΤΖΙΚ :-(Κριμα,ουτε ενα μπαχαλο της προκοπης δεν μπορειτε να κανετε...
Δυομισυ ωρες προσευχη ??....
... 2009 μιλάμε για ένα χρόνο κάθε βράδυ ερχοτανε η αδελφή ταξιαρχια χρόνων 25 στο αυτοκίνητο 1.30 το βράδυ... Και εφευγαι 4 ξημερώματα...
ΩΡΑΊΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
και νηστεια!!!!!!χαχαχαχαχααΔυομισυ ωρες προσευχη ??