Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
σουπερ κωλαρα!
Ετσι για καλημερα ....Οχι του κωλου ομωςσαν να το κανεις επιτηδες και ποσταρεις το κωλαρακι σου συνεχεια!με ιντριγκαρεις αγαπη μου!!!καλημερα!
Εμεις συντομα θα τα πουμε απο κοντα ;) ;)σουπερ κωλαρα!
Παρε και λιγο προσωπο να ερθουμε στα ισιασαν να το κανεις επιτηδες και ποσταρεις το κωλαρακι σου συνεχεια!με ιντριγκαρεις αγαπη μου!!!καλημερα!
Και λιγο μουνακιΠαρε και λιγο προσωπο να ερθουμε στα ισια
το εχω ξαναδει βεβαια αλλα εδω τα χειλακια σου ειναι για πολυ ρουφηγμα!!!Παρε και λιγο προσωπο να ερθουμε στα ισια
καλημέρα δέν μού αρέσει, αυτή η φωτογραφία είσαι μελαγχολική πολυ. Μια ποιό χαρούμενη παρακαλώ!!!!!Παρε και λιγο προσωπο να ερθουμε στα ισια
Και λιγο μουνακι
καλημέρα δέν μού αρέσει, αυτή η φωτογραφία είσαι μελαγχολική πολυ. Μια ποιό χαρούμενη παρακαλώ!!!!!
Kαλημερα Ελενα!Δωσε χαρα στο λαο! :-* :-*
στο κυμα ....ολα χύμα
Καπως , ο καθενας μας πρεπει να βρισκει ενα τροπο να φτιαξει την ημερα του .. Εγω κανω οτι μπορω απο εδω ;)μας εφτιαξες την ημερα,μην πω κ την εβδομαδα!!!
α ρε ελληνικα τοπια!!
η χαριστικη βολη!!!!ποσο καυλα εισαι μωρο μου!!!!!
μια παλια παροιμια λεει...το ακριβο ειναι και φτηνο!!και ο νοων νοειτωΚαι για τελος , ενα σχολιο που απευθυνεται σε κατι ειδικους - εγκαθετους , απο αλλα συμφεροντα εδω μεσα (τρομαρα τους ) , που ταχα ξερουν να κρινουν τιμες και υπηρεσιες στο χωρο , και βγαινουν να σχολιασουν , μπουρδολογωντας ...
Στο προφιλ μου , στο γραφειο που συνεργαζομαι αναγραφονται καποιες τιμες . Στις τιμες συμπεριλαμβανεται οδηγος και αμοιβη γραφειου . Δεν θα κανω αναλυση ποσων , αλλα θα πω το εξης...
Δεν κοστολογω τον εαυτο μου για τις υπηρεσιες που προσφερω (και ειναι περισσοτερες απο σεξ) , στο υψος των 50 ευρω για να ειναι ευχαριστημενοι αυτοι .
Αν δεν μπορουν να ανταπεξελθουν οικονομικα , ας πανε στο μεταξι που εκει τα πραγματα ειναι πιο οικονομικα
Καλη συνεχεια σε ολους και καλη εβδομαδα και παλι
Εμεις συντομα θα τα πουμε απο κοντα ;) ;)
Καλημερα . Καλη εβδομαδα :-* :-*
Tσου ....Stay calm :-*Εγω τωρα να ζηλεψω ?
Tσου ....Stay calm :-*