Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:- :- :-Και εξαιρετικος ΚΥΡΙΟΣ
Κακο ανιψουδι
Ελααααα μην με στεναχωριεσαι ...Ξερεις οτι σε εχω αδυναμια:- :- :-
Ελααααα μην με στεναχωριεσαι ...Ξερεις οτι σε εχω αδυναμια
Ειναι μικρο ακομα , θα μεγαλωσει... Μην το παρεξηγεις το καημενοΦίδι είναι ...
Βαλε φαντασια να δουλεψει
στο οχημα?...θα του βαλουμε ψυγειο απο τριαξονικο...θα δουλευει καλυτερα...εισαι σε καλα χερια'μηχανικου'......Kαλημερα γιαβρι μου
Εχω υπομονη μην φοβασαι , αν ειναι να εχουμε καλο αποτελεσμα στο <<οχημα >> ;)
Tριαξονικο ... Κατι μου θυμιζει αυτοστο οχημα?...θα του βαλουμε ψυγειο απο τριαξονικο...θα δουλευει καλυτερα...εισαι σε καλα χερια'μηχανικου'......
στα μεγαλα σχηματα,χανεται λιγο η ουσια,και παμε προς την κωμωδια...τα μικρα ειναι και τα ποιο ευελικτα.Tριαξονικο ... Κατι μου θυμιζει αυτο
Μακια :-* :-* Που χαθηκες καλε ?........
.......
Δεν εννοουσα πολυ μεγαλα <<σχηματα>>, γιατι οπως σωστα εγραψες , χανεται η μπαλα ;) ;)στα μεγαλα σχηματα,χανεται λιγο η ουσια,και παμε προς την κωμωδια...τα μικρα ειναι και τα ποιο ευελικτα.
Kαλησπερα σε ολους
Κατσε να διαβασω ολο το νημα και θα πω και εγω κατι . Εδω ομως , για να μην γινει το νημα σου μπαχαλο , οπως ειθισται να συμβαινει κατα τις επισκεψεις μου , σε αλλα νηματαΈλενα,
ζω αυτό - όχι εγώ, ένας φίλος μου, μην τα ξαναλέμε
σκέφτομαι να την κάνω να ζηλέψει
και κάθομαι και λέω, πρέπει να διαλέξω μια γυναικάρα με τα ούλα της (και ολόκληρη οδοντοστοιχία, όχι αστεία)
με τα έτσι της, τα κείνα της, τα περαδώθε της
με μυαλό, προσωπικότης, γούστο, φινέτσα, μαγκιόρα σαν εσένα καλή ώρα
θα ήθελα λοιπόν μια και δεν το βλέπω στον τιμοκατάλογο σου
να ρωτήσω πόσο πάει, μια ιντερτνετική συνοδεία
επειδή και αυτή βιζιτάρει εδώ πέρα η παλιοανήθικια >
να της μπούμε στο μάτι, να μου κολλάς με παραθέσεις, με τραγουδάκια, με κραγιόν στον καθρέφτη, με αναφορές σε συντονιστές να με μπανάρουν να ησυχάσεις
για να πιάσει το εγχείρημα, θα πρέπει να ασχολείσαι μόνο με μένα, έστω για μια ωρίτσα
ή μπορείς να ασχολείσαι και με τους άλλους, αλλά να βγάλεις επίσημη ανακοίνωση ότι την έχω μεγαλύτερη
τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, χρειάζεται επαγγελματισμός και αίσθημα ευθύνης και σχέδιο και φιλάκια πεταχτά
Δεν μπορω αλλο βρε γιαβρι μου με τα μπαχαλα . Με εχει κουρασει η <<ρεαλιστικοτητα>> τουςμα, ακριβώς το μπάχαλο είναι το μόνο εκ των ζητούμενων που είναι και ρεαλιστικό :S