Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εγω για να μην εχουμε παρεξηγησεις ειμαι Traband ενος ιππου
Εγω για να μην εχουμε παρεξηγησεις ειμαι Traband ενος ιππου
ε λεμε και καμμια μαλακια να περασει η ωρα!!!!χαχαχαχαχααο z4 ειναι η Ferrari των ανδρων ?
Συμφωνώ απολύτως! Άμα είσαι μαλακας μαλακιες θα λες για να περάσει η ώρα!ε λεμε και καμμια μαλακια να περασει η ωρα!!!!χαχαχαχαχαα
σιγα ρε φιλε!!!!πολυ βαρια το πηρες και δεν υπαρχει λογος!!παντως αν σε εθιξα ζητω συγγνωμη!Συμφωνώ απολύτως! Άμα είσαι μαλακας μαλακιες θα λες για να περάσει η ώρα!
Δεκτή φίλε μου! Κανένα πρόβλημα!σιγα ρε φιλε!!!!πολυ βαρια το πηρες και δεν υπαρχει λογος!!παντως αν σε εθιξα ζητω συγγνωμη!
Πηγα να παρω ενα πλυντηριο στον κωτσοβολο και τα περισσοτερα ηταν τουρκικα, η κατασκευασμενα στην Τουρκια
Δεν γίνεσαι αδιάκριτη.
Στην Αμερική βρίσκομαι τους τελευταίους 3 μήνες και για αυτό άλλωστε δεν έχω πάρει ακόμα το δωρεάν ραντεβού που έχω κερδίσει στο πρώτο free fuck από το athens diva.
Αλλά όταν γυρίσω 《απάνω σου Θα το εξαργυρωσω》!!!
Ειπα να γραψω κατι πραματουδια και εγω , και πηγες και τα εγραψες εσυ (ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗς ΜΟΥ ) . Αμαν βρε παιδι μου !!Κοιτα ρε γκαντεμιά, άλλοι βαζουνε ποντικοπαγιδες πισω απο τον καναπέ, μπας και πιαστεί κανένα ξεχασμένο κερμα και βγάλουνε τα τσιγάρα τους και τον φραπέ και άλλοι ειναι αμερικα και τους χρωστάνε και φρι φακ. Και να ναι φρι φαξ με καμια πουτανιαρα, κανένα φροκαλο, καμια σιλικονατη μπουμπού, κανένα τέρας μη-αισθητικής αυθαιρεσιας, καμια μη μου άπτου σιγανοπαπαδιτσα, κατι παει και έρχεται. Αλλα να εχει με την ελεναρα, την γυναικάρα των πεντε ηπειρων και των δυο συμπρωτευουσων, την πρωκτικη τάπα κάθε βρασυδειλου μπουρδελιαρη πανω στον διάλογο (και οχι απαραίτητα, λόγω αυταρχικων προτιμησεων), το καμάρι του Θερμαϊκού μετα τον Μπουταρη, την γυναίκα που μπαίνει στο χοτελι σου στην ρεσεψιόν και εσύ συστηνεσαι ηδη με τους φυσικούς βυζους της στον τεταρτο όροφο, αφού έχουν εκκενωθει ολα τα ασανσέρ λόγω ομαδικων ονειρωξεων, την συνοδο πολυτελείας που ξεχνάς τις πολυτελειες, το εκκολαπτομενο μοντέλο που πραγματοποιεί προωθητικη φωτογράφιση στην παραλία και ξεχυνονται οι επιστήμονες να μελετησουν τα νεα θυποθαλασσια ρεύματα που γεννιούνται απο τις χυμωδεις και ζαλιστικες καμπυλες της
Παίξτε και κανένα τζοκερ κύριε στο αμερικα, το κόβω να κερδίσετε καμια συνοικία στο Μανχάταν και να σας κανει αερα ο τραμπ ενώ τραβάει τα βυζια του
Κοιτα ρε γκαντεμιά, άλλοι βαζουνε ποντικοπαγιδες πισω απο τον καναπέ, μπας και πιαστεί κανένα ξεχασμένο κερμα και βγάλουνε τα τσιγάρα τους και τον φραπέ και άλλοι ειναι αμερικα και τους χρωστάνε και φρι φακ. Και να ναι φρι φαξ με καμια πουτανιαρα, κανένα φροκαλο, καμια σιλικονατη μπουμπού, κανένα τέρας μη-αισθητικής αυθαιρεσιας, καμια μη μου άπτου σιγανοπαπαδιτσα, κατι παει και έρχεται. Αλλα να εχει με την ελεναρα, την γυναικάρα των πεντε ηπειρων και των δυο συμπρωτευουσων, την πρωκτικη τάπα κάθε βρασυδειλου μπουρδελιαρη πανω στον διάλογο (και οχι απαραίτητα, λόγω αυταρχικων προτιμησεων), το καμάρι του Θερμαϊκού μετα τον Μπουταρη, την γυναίκα που μπαίνει στο χοτελι σου στην ρεσεψιόν και εσύ συστηνεσαι ηδη με τους φυσικούς βυζους της στον τεταρτο όροφο, αφού έχουν εκκενωθει ολα τα ασανσέρ λόγω ομαδικων ονειρωξεων, την συνοδο πολυτελείας που ξεχνάς τις πολυτελειες, το εκκολαπτομενο μοντέλο που πραγματοποιεί προωθητικη φωτογράφιση στην παραλία και ξεχυνονται οι επιστήμονες να μελετησουν τα νεα θυποθαλασσια ρεύματα που γεννιούνται απο τις χυμωδεις και ζαλιστικες καμπυλες της
Παίξτε και κανένα τζοκερ κύριε στο αμερικα, το κόβω να κερδίσετε καμια συνοικία στο Μανχάταν και να σας κανει αερα ο τραμπ ενώ τραβάει τα βυζια του
είναι το τελευταίο μοντέλο...?Εγω για να μην εχουμε παρεξηγησεις ειμαι Traband ενος ιππου
είναι το τελευταίο μοντέλο...?
σωστός...!!!Ναι αυτο ειναι το μεγαλο εχω και αλλο ενα με γαιδαρο..
αυτο της φωτογραφιας το εχω μονο για μεγαλα ταξιδια
σωστός...!!!
μάλλον...το μονο προβλημα που μου εχει βγαλει ειναι εκει λιγο πριν τον κοφτη στα 300 ρεταρει λιγο
Λες να φταιει ο σανος που δεν εχει πολλα οκτανια ?
μάλλον...
δώστου και κάτι άλλο...
ξεροσφύρι με σανό δεν λέει...
εχεις δικιο ...μου το ειπε και ο πεταλωτης ...προχθες που του εβαλα κατι χαμηλοπροφιλα πεταλα ...χα χα χα χα
Οχι παλιο... γερασμενο... τρατζικ :S :Sείναι το τελευταίο μοντέλο...?
γυαλισμένο κ περιποιημένο είναι...Οχι παλιο... γερασμενο... τρατζικ :S :S
Καλησπερα γιαβρι μου :-*
<< κατι χαμηλοπροφιλα πεταλα >>εχεις δικιο ...μου το ειπε και ο πεταλωτης ...προχθες που του εβαλα κατι χαμηλοπροφιλα πεταλα ...χα χα χα χα