Επισκέπτης
Koίτα μην έχεις την τύχη του κάποια μέρα πάντως ΔΕΝ θα μου λείψειςΛίγο σε Λιλα φέρνει εδώ, για να πούμε την αλήθεια.
ΚΟΓΙΟΤ 1
ΚΟΓΙΟΤ 2
ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
Koίτα μην έχεις την τύχη του κάποια μέρα πάντως ΔΕΝ θα μου λείψειςΛίγο σε Λιλα φέρνει εδώ, για να πούμε την αλήθεια.
ΚΟΓΙΟΤ 1
ΚΟΓΙΟΤ 2
ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
να σου πω για τέτοιο κορμι και λιγα ζητάω ..για σενα μονο...
αμα θελει ο Σειρηνακης εχει καλως ..αμα δε θελει με ζητανε και αλλοι ...
Ο διάλογος της Ελενας με το παπουλη για καποιο λογο μου θύμησε το Λιακόπουλο να λεει: Καμερα σε εμέναΤωρα αρχισαμε ..το ελα παππουλη να σου δειξω που το εχει η γιαγιά μου
το Seroquel κυρία μου είναι για τη διπολική διαταραχή γνωστη και ως μανιοκατάθλιψη
Ο διάλογος της Ελενας με το παπουλη για καποιο λογο μου θύμησε το Λιακόπουλο να λεει: Καμερα σε εμένα
Χαχαχα
Παντως η γιαγια μου , που επερνε σεροκουελια, απο αλλο επασχε ..Λες γι αυτο να πεθανεΟ διάλογος της Ελενας με το παπουλη για καποιο λογο μου θύμησε το Λιακόπουλο να λεει: Καμερα σε εμένα
Χαχαχα
καλησπερα ελενα!!Kαλησπερα σε ολο τον καλο κοσμο του bou
να σου βαλω ενα πολυ καλο να μου πεις την γνωμη σου?.....τραγουδιKαλησπερα σε ολο τον καλο κοσμο του bou
να σου βαλω ενα πολυ καλο να μου πεις την γνωμη σου?.....τραγουδι
βαλτο δυνατα...το τραγουδι
Eλα για βαλε
Απογνωση ...βαλτο δυνατα...το τραγουδι
την καλησπερα μου
Απογνωση ...
Τελικα , ισως ? απελευθερωση απο τα δεσμα μιας στημενης << ηθικης >>..... Αυτο μου εβγαλε !
Μουσικα εκπληκτικο ...
Επισης μου θυμησε λιγο αυτο
Η ζωη ειναι μια τρελλα . Ενα παιχνιδι και καλουμαστε ολοι να το παιξουμε με συνεση , και αρκετα μεγαλες δοσεις λογικης , και οχι μονο με συναισθηματα (που και αυτα ειναι απαραιτητα )Απογνωση? τι παθατε? τελειωσαν οι επιλογες? για τις γυναικες? Σιγα....
Καλησπέρα σας.
Διαλειμμα γιαβρι μου ;) ;)ΕΛΕΝΑΡΑ...τι γινεται?
Η ζωη ειναι μια τρελλα . Ενα παιχνιδι και καλουμαστε ολοι να το παιξουμε με συνεση , και αρκετα μεγαλες δοσεις λογικης , και οχι μονο με συναισθηματα (που και αυτα ειναι απαραιτητα )
Καλησπερα γιαβρι μου