Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
reverse position ;)In reverse cowgirl or in cowgirl position?
reverse position ;)In reverse cowgirl or in cowgirl position?
Aυριο μαλλον γιαβρι μου ;)Καλησπερα ωραία μου κυρία! Καλησπερα και στην παρεα! Αναρωτιέμαι πόσες μέρες χρειάζεται να δημοσιευτεί μια κριτική στο σάιτ; Έγραψα χτες στις 6 το βραδάκι μια κριτική με αφορμή τη συνάντηση μας και την ειδα μέχρι τώρα.
Καλο βραδυ , και καλο ξημερωμα λογω κουρασης μετα πονοκεφαλου.... to everybody
Για βαλε φωτο να δουμε διαφορες - ομοιοτητεςΛίγο σε Λιλα φέρνει εδώ, για να πούμε την αλήθεια.
Καλο βραδυ , και καλο ξημερωμα λογω κουρασης μετα πονοκεφαλου.... to everybody
ΠοιοςΠοιος το ειπε ότι μεταξυ δυο σημειων η ευθεια είναι η συντομοτερη οδος αλλα η καμπυλη η ωραιοτερη;
Καλησπέρα σε ολους
Ποιος το ειπε ότι μεταξυ δυο σημειων η ευθεια είναι η συντομοτερη οδος αλλα η καμπυλη η ωραιοτερη;
Καλησπέρα σε ολους
Καλη ξεκούραση πουλάκι μου! Περαστικακια!reverse position ;)
Καλη ξεκούραση πουλάκι μου! Περαστικακια!
ΚαλημέραΚαλο βραδυ , και καλο ξημερωμα λογω κουρασης μετα πονοκεφαλου.... to everybody
Καθολου ... Εισαι μεσα στην επικαιροτητα ..Αυτες τις μερες ολο μα τις γοβες και τα γυαλια κυκλοφορω ΜΟΝΟΚαλημέρα
Αμα πω δηλαδή ότι μετα τα γυαλακια ..μ αρεσουν οι γοβες ..θα με πειτε ανώμαλο ?
Καθολου ... Εισαι μεσα στην επικαιροτητα ..Αυτες τις μερες ολο μα τις γοβες και τα γυαλια κυκλοφορω ΜΟΝΟ
Καλημερα θρυλικο σπαθι
........Καθολου ... Εισαι μεσα στην επικαιροτητα ..Αυτες τις μερες ολο μα τις γοβες και τα γυαλια κυκλοφορω ΜΟΝΟ
Καλημερα θρυλικο σπαθι
........
.......... Καλημέρα από τήν παγωμένη Αμυγδαλίτσα.....
Καλησπερα Ελενίτσα μου!Καθολου ... Εισαι μεσα στην επικαιροτητα ..Αυτες τις μερες ολο μα τις γοβες και τα γυαλια κυκλοφορω ΜΟΝΟ
Καλημερα θρυλικο σπαθι