Μεγαλειοτατη,
Σας προσκυνω
ξανα......
Σχολασα για σημερα νωριτερα στοπ δεν παω πουθενα αλλου. Αλλα ειμαι σηκωμενος στο βλητο, εσυ φταις κοριτσαρα μου.....
100 καναδικα δολλαρια εξτραδακι αν με μπουμπουνισει η σουφριτσα σου και 10 λιτρα εξτρα αγριελαιο αν μου βγαλεις μερεντα!
Θα σε κανει μπανακι ο αγροτης σου, μη ντρεπεσαι εισαι μωρακι, μικρουλι, συνεχεια θα σε προσεχει...
Να ειχα αυτον τον κ. ξεφτιλα
www.bourdela.com/list/discussions/review/id:63823/page:4/limit:10/]απεναντι για να δω[/url] ποσα καρατια αξιζει.....
Ετσι ρε κουκλα εχω παρει αναποδες οχι για εσενα μοναχα, αλλα και γενικα για ολα τα κοριτσια.....
Πουτανες σας βριζουνε, καριολες, πατσαβουρες, ξεκωλιαρες.....
Οι αντρες του πληκτρολογιου....
Που νομιζουν οτι επειδη εχουν μερικα κωλοχαρτα μπορουν να σας αποκαλουν οπως του κατεβει στο γαμημενο τους εγκεφαλο....
Ας σας πουν φολες, κομοδινα, ξεπετες υπαρχουν ηπιες φρασεις, αλλα δεν ξερουν απο λεξιλογιο τετοια καθαρματα....
Εμεις ομως οι πελατες του μοχθου (και ποσο μαλλον με αλλο επαγγελμα παλια) εχουμε φιλοτιμο μεσα μας γιατι ξερουμε οτι αυτο που αναθρεφεις με σωστο τροπο θα σε ταισει καλα....
Αν το χωραφι που με ταιζει το κανω βιδες θα φαω αρχιδια....
Το ιδιο με τις κοπελες τις προσεχω για να μου φερθειτε καλυτερα. Δεν το αναγνωριζουν?
Νο προμπλεμ κλαδεμα το κοριτσι οπως το ζιζανιο στο χωραφι.
Εχεις τα κινητα μου οποτε θες κληση και σου ερχεται η πρωτη παρτιδα αν βιαζεσαι. Αλλα η τοπ θα βγει το Φλεβαρη. Δε χρειαζεται να σου εξηγω το τι και πως, εισαι χαζοπουλι και ζαλιζεσαι ευκολα.
Εμ ετσι ειναι τη Σεξοκουκουβαγια δε θα λαδωσω με το καλυτερο ελαιο?
Και τι νομιζεις 2 και 3 κιλα?
Πολλα περισσοτερα, ΔΕN ΛΕΩ ομως δημοσια...
ΜΕΡΕΝΤΑ, ΧΑΤΖΗ & ΑΡΕΙΑ Ψ*ΛΗ