α τωρα που σφιξανε τα γαλατα το γυρισαμε στα γουστα και στην οικονομικη επιστημη; δηλαδη η χατζη κι η καθε χατζη ειναι χειροτερες απο οσες πας εσυ; δηλαδη η λιζα βιπ, το κατερινιω, η μονικα σερβα μιας που λες για επιπεδα και αλλες πολλες ειναι λιγες μπροστα στην τυχαια μπουρδελιτσα που πως διαβαζω ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ δυσκολευεται να σας πιπωσει και να γαμηθει. τοτε φαινεται ολοι αυτοι ειναι μαλακες που γαμανε ανεξαρτητες κατα δεκαδες κι εσυ εισαι ο εξυπνος της υποθεσης που βρηκες γιατρεια στα δεκα μονοευρα. αρες μαρες κουκουναρες.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι "υπηρεσίες" στο σεξ. Τις κοπέλες δεν τις αφήνω καν να μου πάρουν πίπα. Τους καθαρίζω και τους γλείφω λίγο τα πόδια, τις βάζω σε ιεραποστολική στάση και τις γαμάω μέχρι να χύσω. Αυτό είναι το σεξ που γουστάρω να κάνω ακόμα και με τις γκόμενες που έχω γαμήσει - όχι μόνο με τις πουτάνες.
Όσο για την εμφάνιση, τι δεν καταλαβαίνεις; Σου είπα ότι η Έλενα Χατζή δεν είναι του γούστου μου, όπως π.χ. δεν ήταν ποτέ του γούστου μου η Βάνα Μπάρμπα ή η Ελένη Μενεγάκη, που άλλοι τις θεωρούν μουνάρες. Στο
Μεταξουργείο, όσο κι αν δεν το πιστεύεις, έχω γαμήσει κορίτσια που μου αρέσουν πολύ περισσότερο από αυτές.