ΑΜΑΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ - ΦΕΥΓΩ
Eγω παντως δεν ανηκω επ ουδενι στην ομαδα αυτη των κοριτσιων, που υποφερουν απο ασφυξια, εξαιτιας της οχλησης απο φιλους εδω ..
Οταν καποιος περασει τα ορια προειδοποιειται ευγενικα, να σταματησει εκει .. Και ευτυχως μεχρι τωρα επειδη εχω να κανω με νοημονες ανθρωπους, ολα πηγαν καλα
Η στοιχειωδης νοημοσυνη ( αν υπαρχει ) πρεπει να μας σταματαει απο αναξιοπρεπη συμπεριφορα, η οποια μας εκθετει σαν ανθρωπους και μας κατατασσει σε χαμηλοτερου επιπεδου οντοτητες...
Ολο το πιο πανω απαντηση σε αυτο το σχολιο του since
<<Είμαι πολλά χρόνια εδώ μέσα, και τα τελευταία με μεγάλη μου χαρά είδα και τα κορίτσια-επαγγελματίες του χώρου να δημιουργούν δικά τους νήματα - δινοντάς μας την ευκαιρία απευθείας επικοινωνίας μαζί τους, κάτι που - στη σωστή δοσολογία - δημιουργεί μία ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα... Μαζί τους όμως εμφανίστηκε και μία ακόμα καινούργια κατηγορία χρηστών... Εκείνοι που νομίζουν ότι μπορούν να τις "μονοπωλούν", εκείνοι πού όταν τα κορίτσια είναι online δεν τις αφήνουν να πάρουν ανάσα με αφιερώσεις, χαζοσχόλια, και άλλα τέτοια αξιολύπητα.>>