ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.528
- Πόντοι
- 34.538
Και για τα καρντασια;η οποια θα ισχυει, μονο για οσους εχουν γραψει κριτικη για μενα..
Και για τα καρντασια;η οποια θα ισχυει, μονο για οσους εχουν γραψει κριτικη για μενα..
Εγω πληρωνω γιαβρι μου..εννοειται !!Eλενα δε μας ειπες, ποιος θα τα πληρωσει τοσα εξοδα? εγω προτεινω να τους γδυσεις τους πιρφορους και να παμε να τα φαμε μαζι στη σπονδη
Αυτο ειναι ενα θεμα ..Μπορεις να ερθεις κατω αν εισαι ο νικητης ?Και για τα καρντασια;
Αφου θα ρθεις εσυ πανω καποια στιγμηΑυτο ειναι ενα θεμα ..Μπορεις να ερθεις κατω αν εισαι ο νικητης ?
Εγω πληρωνω γιαβρι μου..εννοειται !!
Σπονδη
μαλλον βγαινει απο τη θυσια των μισθων των πελατων για τον ΣεφΤο όνομα βγήκε από το άτομο που θυσιάζει η παρέα για να πληρώσει στο τέλος το λογαριασμό;
γκρινιαζουν επειδη ολοι ειναι ψηλοι,ξανθοι,γαλανοματηδες με γραμμωμενο σωμα τυπε.το μπου φημιζεται για τους αθλητικους τυπους.εριξα μια ματια στις κριτικες της ελενας κι ειδα πολυ γκρινια. δηλαδη επειδη εχει παχακια παει να πει οτι δεν ειναι καλη; πατε καλα ρε; η γυναικα ειναι μουναρα!!!!!!
γκρινιαζουν επειδη ολοι ειναι ψηλοι,ξανθοι,γαλανοματηδες με γραμμωμενο σωμα τυπε.το μπου φημιζεται για τους αθλητικους τυπους.
Ενα παχακι ειναι , και αυτο θα μας αποχαιρετησει οσον ουπω ...εριξα μια ματια στις κριτικες της ελενας κι ειδα πολυ γκρινια. δηλαδη επειδη εχει παχακια παει να πει οτι δεν ειναι καλη; πατε καλα ρε; η γυναικα ειναι μουναρα!!!!!!
170 γιουργια ...μαλλον βγαινει απο τη θυσια των μισθων των πελατων για τον Σεφ
η φτωχεια θελει καλοπεραση170 γιουργια ...
6 ατομα * 170 = 1020Το όνομα βγήκε από το άτομο που θυσιάζει η παρέα για να πληρώσει στο τέλος το λογαριασμό;
οχι για πες !!funky gourmet εχεις παει ελενα;μοριακη κουζινα το πιατο ειναι σαν σαπουναδα η μαλλι της γριας και εχει γευση χωριατικη σαλατα
ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ . Αλλα ετσι δεν μπορω να διοργανωσω διαγωνισμο ...Αφου θα ρθεις εσυ πανω καποια στιγμη
Ειπαμε αυτο δεν μπορει να γινει ..Καταλαβαινεις τους λογους ;)αν βάλεις και live το ρεβεγιόν η τηλεθέαση θα είναι πρώτη (5 + μία κάμεραγούμαν)
να το βγάλεις και σε dvd